Концептуална фотография. Най-новите фотографски тенденции. Тираж, размер и цени на фотографиятa - семинар с Ивайло Стоянов

  
 
Друг въпрос,
пигментен печат, кристалбонд, 100 х 150 см

Велин  Петков / Ивайло Стоянов

Каним ви на втория семинар с Ивайло Стоянов в рамките на Седмици на концептуалната фотография: Концептуална  фотография. Най-новите фотографски тенденции. Тираж, размер и цени на фотографиятa.

15 април (вторник), 19.00-21.00 часа, ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия, София, бул. "Васил Левски" 57

Семинарът разглежда три основни теми:
1. Концептуална фотография - какво означава и с какво се занимава, примери от история на  изкуството
2. Най-новите фотографски тенденции - тази част е посветена на едни от най-актуалните фигури в съвременното фотографско изкуство, примери за нова визия във фотографията. 
3. Тираж, размер и цени на фотографията   кои са факторите и стандартите които определят това, защо това е много важно да се знае от всеки фотограф.

Вход на семинара: 15 лв.
Можете да се включите в семинара и да заплатите такста за участие на място непосредствено преди неговото начало.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

За лектора:

“Ивайло Стоянов завършва магистратура в Академията за визуални изкуства към Йоханес Гутенберг университет, град Майнц - Германия, специалност концептуална фотография през 2007 г. Макар и много млад той вече има много самостоятелни и групови изложби в галерии, музеи и участия в салони на фотографското изкуство в Европа.

Ивайло Стоянов е познат автор на българската и европейската фото-арт сцена.Голяма част от фотографиите му са притежание на колекционери на фотография. От 2010 той е преподавател в Нов български университет по концептуална фотография в магистърската програма „Фотографско изкуство”.
Надежда Джакова,  Куратор в Национална художествена галерия

„Увлекателен и уникален лектор. С присъща непосредственост разказва както за съвременните тенденции във фотографията, така и за нечувани у нас възможности за продажба на художествена фотография. Споделя опита си като творец и разказва за методите и подхода към фотографската дейност в Германия. Твърди, че да продадеш в галерия снимка за 5000 евро е нещо реално, дори за България и го доказва с примера си.”       
Николай Трейман, фотограф


 

  

 

Фотогалерия: Концептуална фотография. Най-новите фотографски тенденции. Тираж, размер и цени на фотографиятa - семинар с Ивайло Стоянов

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии