Zeiss показва "малък, здрав и многофункционален обектив" Loxia 25mm f/2.4

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Април 04, 2018
 
Фамилията ръчнофокусни обективи Zeiss Loxia за Full Frame безогледални камери Sony току-що придоби нов член. Това е Loxia 25mm F2.4, широкоъгълен обектив, който може да се похвали с компактен дизайн, способност за безстъпково управление на блендата за нуждите на видеографите и изключително качество на изображението във всяка част на кадъра.

Zeiss нарича този обектив "малък, здрав и универсален", и той става неизменна част от поредицата обективи Loxia с ръчно фокусиране: 21mm F2.8, 35mm F2, 50mm F2 и 85mm F2.4 предназначена за интусиасти и ценители.
Основната черта на линията Loxia е липсата на автофокус. Това осигурява компактни, надеждни и леки спътници на Full Frame камерите на Sony от безогледалната им системата, които не привличат много внимание - особено полезно за street и travel фотографите.

Zeiss Loxia 25mm F2.4 ще бъде на разположение през март. Zeiss също така казва, че трябва да се погрижи за създаването на специален комплект за кинотворци, включващ всичките пет лещи Loxia, които скоро ще бъдат на разположение.// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Април 04, 2018
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии