Упражнение по портрет с Ивайло Петров / 28.05.2019, 19:00 ч. / София

Фотосинтезис Арт Център, кафе-галерия | 28 Май 2019 от 19:00 до 21:00 ч.

28 май, 19.00 – 21.00 часа,
във ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия,
София, бул. "Васил Левски"57


По време на настоящия семинар с Ивайло Петров ще надникнем зад кулисите на творческия процес, който стои зад създаването на едно изображение.  В случая то ще бъде автопортрет на фотографа в посоката на новата му серия, разглеждаща емоционални състояния, които проявяваме само когато сме сами. Ивайло ще демонстрира последователното изграждане на портретен кадър в тази стилистика  -  от идеята до обличането й във визуална форма. 

В нашия фокус ще е най-напред мисловният процес, после логиката на самото създаване на подобно изображение - започвайки от въпроса "защо" . Ще минем и през "как", като Ивайло ще демонстрира създаването на фона и средата за кадъра. След което ще преминем към практическата част и заснемането. 

Идеята е да проследим визуално целия процес по създаването на подобни изображения, но и да акцентираме върху смисъла и защо да ги има. 


Вход: Свободен, но след предварително записване

Групата за семинара е с ограничен брой участници, за може всеки един да се включим максимално пълноценно за себе си в работния процес.

Побързайте да заявите своето участие като ни пишете на photo@photosynthesis.bg с две имена и телефон за обратна връзка. В полето Subject отбележете “Portret”.

 

 

Фотогалерия: Упражнение по портрет с Ивайло Петров / 28.05.2019, 19:00 ч. / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии