Теглене на наградите за ранно участие във фотографския конкурс на ФотоСинтезис "Ние, хората"

Вижте печелившите от томболата тук ►

На 13 юни от  ще изтеглим печелившите от нашата томбола с приятни изненади за всички, които се включиха до 31 май с поне 3 фотографии в нашия фотографски конкурс "Ние, хората".

Печелившите ще бъдат изтеглени от един от членовете на журито на конкурса - Калин Руйчев. Всеки, който има желание да присъства на изтеглянето на наградите, е добре дошъл.

Ще бъдат разпределени следните награди:

- Фотографска раница Thule TPDP-101 на стойност 289 лв.  
- Статив Velbon Sherpa 200R на стойност 219 лв.- Цифрова фото-рамка Hama Vittoria 6'' на стойност 87 лв. Ще бъдат изтеглени 40 участника, като първите 33 изтеглени участника получават наградите в реда, в който са обявени, а следващите 7 ще бъдат вписани като резерви, в случай, че някой не пожелае да получи наградата си.

Печелившите ще бъдат обявени на www.photosynthesis.bg на 14.06.2106 г. Всички печеливши ще бъдат уведомени чрез съобщение на e-mail адреса от тяхната регистрация за photosynthesis.bg.

Наградите могат да бъдат получени в магазини ФотоСинтезис в София, Варна и Плевен от 15.06. до 15.07.2016 г. след като получим предварително копие от документ за самоличност, изпратено от e-mail адреса на печелившия като отговор на съобщението от нас.

Ако някой от спечелилите не изяви желание да получи наградата си, тя ще бъде връчена на първия в списъка на резервите, който все още не получил награда.

Междувременно, качването на фотографии за конкурса продължава. Всички, които се включиха до 31 май с поне три снимки, освен участието в томболата, от 01 юни получиха и възможност да участват с 5 допълнителни фотографии.

Не забравяйте, че за да можете да гласувате в конкурса след 01 октомври, е необходимо поне 3 ваши фотографии да са влезли в галериите на photosynthesis.bg "Рейтинг" до 30 септември! 

Успех на всички участници! 

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии