Фотографски конкурс „Ние, хората“ - от 25 април до 15 ноември 2016

// Други / Конкурси | PhotoSynthesis | Април 15, 2016
Какво представляваме ние, хората?

Какво ни отличава и какво ни свързва с останалите същества от нашия свят?

Как се радваме?

Как тъгуваме?

Как преживяваме събитията в нашия живот?

Как преминаваме през времето?
 
Как се отразяват тези преживявания върху нашите лица, в осанката ни, в походката ни, в отношението ни към другите, към самите себе си, към света изобщо?

Как и дали изобщо ние, хората, изпълваме със смисъл тези две думи?
 
Покажете ни вашата гледна точка към нас самите – хората. 
 
От 25 април всички желаещи любители и професионалисти, без ограничение във възраст и национална принадлежност, могат да се включат в нашия нов фотографски конкурс и да спечелят повече от 600 награди! 
 
Можете да качвате фотографии за участие от 25 април до 30 септември, а за всички, които се включат с поне 3 снимки до 31 май, ще има приятни изненади. 
 
Журито на конкурса ще определи общо 6 награди в следните категории: 
 
Стрийт и ежедневие
Портрет 
Репортаж 
 
Още две награди ще бъдат определени от гласовете на всички участници, които имат право да гласуват – а това са всички регистрирани потребители, които до 30 септември имат поне 3 фотографии в галериите на сайта „Рейтинг“. За целта можете да публикувате свои фотографии извън конкурсните галерии – ако някоя от тях получи поне 5 оценки от други потребители на сайта, тя попада в „Рейтинг“. 
 
Освен това сме предвидили още награди – първите 500 фотографии в класирането ще бъдат отпечатани в размер 40х60 см. и техните автори ще ги получат напълно безплатно, а най-активните 100 участника, които са оценили най-голям брой снимки от също конкурса ще получат приятни изненади от нас. 
 
Повече информация относно сроковете, изискванията към фотографиите, правилата за участие, журито и наградите можете да научите на страницата на конкурса
 
Пожелаваме успех на всички участници! 
// Други / Конкурси | PhotoSynthesis | Април 15, 2016
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии