“Моята БРАЗiЛИЯ” - фотографска изложба на Румен Койнов / 02.10.2014, 19:00 ч. / София

// Изложби / Изложби | PhotoSynthesis | Септември 25, 2014


Откриване: 02 октомври (четвъртък), 19:00 ч.
в Галерия за фотография SYNTHESIS, 
София, бул.”Васил Левски”55

Изложбата може да бъде видяна от 02 до 20 октомври 2014г.

Румен Койнов работи като фотограф на свободна практика повече от 25 години. От 2000 г. живее и работи в град Манаус, Бразилия. След двете си изложби в България, "Амазония - земя на водите” и “Моята земя е Океана”, Румен се завръща с една различна изложба, в която за първи път любимата му тема - Амазония, е представена и в цвят.

“Моята БРАЗiЛИЯ” събира в ретроспекция поетичните портрети и пейзажи на Румен от Бразилска Амазония - докоснато от Бога място, в което времето сякаш е спряло. Внимателното око ще открие добре познати мотиви, които винаги са вълнували фотографа, но претворени в нова светлина с чувствителността на художник. “В свят, лишен от човечност и усещане за святост, фотографиите на Румен Койнов разкриват сакралното и тайнственото в последното тяхно убежище – природата. Творбите му са дело на неспокоен дух, който отказва да се примири с грешния път, по който върви светът; те са пълни с щедрост, живот и отдаденост на ценности, които сме изгубили, но които се излъчват от силата на водата, растенията и хората в тези поетични фотографии.”

Откриването на изложбата е ще бъде на 02 октомври (четвъртък) в галерия за фотография SYNTHESIS от 19.00 часа в присъствието на автора.

Изложбата може да видите до 20 октомври в галерия за фотография SYNTHESIS
София, бул.”Васил Левски” 55, до ФотоСинтезис Арт Център.

// Изложби / Изложби | PhotoSynthesis | Септември 25, 2014

Фотогалерия: “Моята БРАЗiЛИЯ” - фотографска изложба на Румен Койнов / 02.10.2014, 19:00 ч. / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии