Истории от сърцето на камерата - фотографска изложба на Елена Масларова и Иван Масларов-Джъмбо / 07.11 - 29.11.2017 / София

ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия | 07 Ноември 2017 - 29 Ноември 2017
Откриване: 07.11 ( вторник ), 19.00 ч.
във ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия,
София, бул. "Васил Левски" 57
Изложбата може да бъде видяна до 29.11.2017г.


Казват, че най-хубавия сувенир от пътешествията са спомените. За това при всеки удобен случай поемаме на път в търсене на онзи момент, който ще ни накара да се върнем отново. Има места, които остават в сърцето завинаги – с чара, с ароматите, с историята си. История, която понякога пишем сами, с преживяванията си – там намерили вече онзи момент.
Разлиствайки албумът със спомени, ще запомним лятото на 2017 година с една история, която пишем вече за четвърти път в града на 100-те кули – Прага.
 Дали наистина са 100 едва ли някога ще можем да преброим, но минимум толкова са различните емоции и настроения, с които ще се сблъскате там. Тръпката да се изгубиш в лабиринта от улици, с графитите по стените и колорита на града са онези моменти, заради които се върнахме.

Компания ни правеха два красиви мъника, благодарение на които лежерно разхождайки се, успяхме да пресъздадем нашия поглед на златна Прага. Снимането и усещането за свободата да твориш безгрижно е неповторимата емоция, която Olympus PEN family ни подари, раглеждайки сега снимка след снимка.

Авторите: Елена Масларова и Иван Масларов-Джъмбо са хората, които стоят зад сайта http://photocafe.bg/.
Лени завършва маркетинг, след това учи графичен дизайн и фотография. Влюбва се в нея преди 8 години и тя е неразделна част от живота й.

Джъмбо (както е по-известен) се занимава професионално с фотография повече от 25 години. Завършва Нюйоркския институт за фотография, след това операторско майсторство в НАТФИЗ. Има 11 изложби зад гърба си и може да се каже, че това е изкуството на живота му.

 
// Изложби / Изложби | PhotoSynthesis | Ноември 07, 2017

Фотогалерия: Истории от сърцето на камерата - фотографска изложба на Елена Масларова и Иван Масларов-Джъмбо / 07.11 - 29.11.2017 / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии