Интериорна фотография с Александър Новоселски - отворена лекция / Варна / 25.11.2015


25.11 (сряда) от 19.00 до 21.00 часа
ФотоСинтезис Варна


Интериорна фотография с Александър Новоселски - отворена лекция

Александър Новоселски e един от водещите фотографи в сферата на интериорната фотография в България и с чието име тя най-често се свързва в последните години, основно заради разпознаваемия стил и перфекционизма в работата му. Има публикации в редица български и европейски издания, като Наш дом, Идеален дом, Магазин, Жената днес, Bravacasa, Bulgaria on air, Wallpaper и т.н. През 2014 година получава “Награда за принос към Наш дом” от едноименното списание, а по-късно е номиниран за интериорен фотограф на годината от
Stocksy United.

По време на отворената лекция той ще сподели своя опит и ще говорим както за техническата, така и за естетическата страна на темата.
Ще се концентрираме на светлината като изразно средство при снимането на различни интериори и как да я използваме, променим или създадем, за да предадем атмосферата и усещането на пространствата пред нас. Как да създадем една добра композиция? Как да запечатаме настроението и атмосферата на интериора? Кои са техническите особености и най-честите трудности, с които се сблъскваме при този специфичен жанр във фотографията?

http://www.novoselski.com/
SaveSave
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии