Гласуване за фотоконкурса "Ние, хората" - важна информация

// Актуално / Конкурси | PhotoSynthesis | Август 16, 2016
Приятели, наближава моментът, в който гласуването на публиката за фотографиите, участващи в нашия конкурс "Ние, хората" ще бъде активно - това ще се случи на 01 октомври.

За да можете да оценявате фотографиите от конкурса, е необходимо да имате поне 3 ваши снимки, които да са класирани в галериите на сайта "Рейтинг".

Това може да се случи като качите снимки извън конкурсната галерия, чрез вашия профил в сайта и ги публикувате за оценяване от останалите участници. Снимките влизат в галериите "Рейтинг" след като са получили оценка от поне 5 от останалите участници. Това може да отнеме известно време, така че, колкото по-рано качите снимките си, толкова по-голям е шансът те да се класират за галериите "Рейтинг" преди 31 октомври.

Само тези от вас, които имат поне 3 свои фотографии, класирани в "Рейтинг", ще имат възможност да оценяват снимките от конкурса и съответно да получат приятни изненади от нас, ако са сред 100-те най-активни гласуващи.

Моля, имайте предвид, че според регламента на конкурса нямате право да публикувате една и съща фотография за участие в конкурса и за галериите на сайта.

Пожелаваме успех на всички! 
// Актуално / Конкурси | PhotoSynthesis | Август 16, 2016
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии