Lumix S Еxperience: Запознайте се с Lumix S5 / София / 20.10-24.10.20 

PHOTOSYNTHESIS | 20 Октомври 2020 - 24 Октомври 2020
Новият Lumix S5 и останалите фотоапарати от серията LUMIX S ще бъдат на разположение за тест от всички желаещи във Фотосинтезис София от 20 до 24 октомври. 

Серията LUMIX S включва 4 модела пълноформатни цифрови безогледални фотоапарати: S1R, S1, S1H и новия S5. LUMIX S1R е идеален за снимки с висока разделителна способност, LUMIX S1 е комбинира висококачествени снимки и видео, а LUMIX S1H е разработен специално за филмова продукция. Новият LUMIX S5 обединява най-същественото от серията S в компактно и леко тяло.

Какво още ви очаква:

LIVE представяне на LUMIX S5 с Ясен Джабиров
22 октомври от 19:00 часа - на живо в страницата ни във Фейсбук  @Photosynthesis – място за фотография, хора и идеиЯсен Джабиров е видеограф и основател на компанията MaxMedia, която се занимава със създаване на филми, анимация и реклама. Ясен има огромен опит с камерите на Panasonic и цялата серия LUMIX S, които използва активно в работата си.  През 2019г. Ясен беше лектор на на две издания на видео уъркшопа по видеозаснемане с безoгледални камери Panasonic - Sofia Street Hunters.


// Техника / Представяне | | Октомври 19, 2020
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии