Edible Art - фотографска изложба на Илиан / 05.02.2013, 17:00 ч. / София

// Изложби / Изложби | PhotoSynthesis | Януари 24, 2013Откриване: 16 февруари от 17.00 ч.
във ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия, 
София, бул.Васил Левски 57
Изложбата може да бъде видяна от 05.02 до 25.02.2013 г.


Среща-разговор с автора по темата “Изкуството да снимаме храна”:  16 февруари от 18.00 часа


Edible Art е един проект на фотографа Илиан, посветен на изкуството да приготвяш храна и изкуството да я заснемаш, така че да пробуди всички сетива. Но не се подготвяйте за кулинарна фиеста. 20-те фотографии, представени в изложбата ни приканват за един нов поглед към простите и обичайни съставки на ежедневното ни меню.


В някои от тях този поглед е почти сюрреалистичен, при други с изчистена от излишества простота на представянето, която фокусира вниманието ни върху нюансите в един-единствен вкус, цвят, форма. 


След представянето на проекта в Лондон, Москва, Манчестър и Петербург, Edible Art ще бъде представен за първи път в България от 5 до 25 февруари във ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия. След София предстоят изложби в Ница, Йоханесбург, Дъблин и Талин.

Официалното откриване на изложбата в присъствието на автора е на 16 февруари ( събота) от 17.00 часа. След откриването ви каним на среща-разговор с Илиан тема “Изкуството да снимаме храна” с начален час 18.00 часа.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

За автора:

Илиан Илиев живее и работи във Великобритания. Повече от 20 години той се занимава професионално с фотография, като основните посоки, в които работи, са фотография на храна, рекламна и продуктова фотография. Той развива свой уникален стил, като балансира комерсиалните послания с остро артистично око. Освен фотограф, той е страстен и вдъхновен готвач.


Негови клиенти са списания, хотели, ресторанти и хранителната индустрия като Mornflakes, BBC GoodFood, Metropolitan Hotel, Casino Flamingo, Felicini Restaurants, Manchester University etc. 
Вижте повече проекти на автора на 
Ilian photographyhttp://www.ilian.co.uk и http://www.behance.net/ilianphoto


// Изложби / Изложби | PhotoSynthesis | Януари 24, 2013

Фотогалерия: Edible Art - фотографска изложба на Илиан / 05.02.2013, 17:00 ч. / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии