Седмица на Феновете на Olympus във ФотоСинтезис Арт Център / 03-09 ноември 2014

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Октомври 29, 2014

Седмица на Olympus във ФотоСинтезис Арт Център от 03 до 09 ноември

04.11 ( вторник) от 19.00 до 21.00 часа
кафе-галерия, ФотоСинтезис Арт Център


Вечерна прожекция с Темелко Темелков
Един от фотографите, които добре познаваме с работата му за големите модни списания, e сред най-запалените почитатели нa OM-D системата. Толкова, че първата му самостоятелна изложба, "Вечерна прожекция", е не само заснета с фотоапарат Olympus OM-D, но и донякъде вдъхновена от него.

Ще си говорим за всички новости около OM-D системата, за неговия личен проект с нея и ще представим още няколко интересни проекта на професионални фотографи, заснети с Олимпус.

 

08.11 ( събота) от 11.00 до 14.30 часа


Фото разходка - фотографски уъркшоп в движение
Фото разходката из улиците на София е предизвикателство за всеки, независимо кой жанр във фотографията ви вълнува.  Ще се потопим в градския живот за една истинска street фотография с помощта на осигурената фотографска техника Olympus.
Фото разходката е най-подходяща e за любители-ентусиасти, които искат да разширят фотографските си знания, да получат съвет, да усвоят нови фотографски умения. Също за всички, които искат да научат повече за OM-D системата.

Ще имате на разположение много модели апарати и обективи, както и специалисти, с които да се консултирате. Ще откриете много изненадващи екстри на апаратите, ще усъвършенствате фотографските си умения, ще пием кафе и ще дискутираме, а накрая ще получите и Olympus ваучер, който можете да уползотворите покрай Коледа.
Запишете се сега, за да си осигурите място в групата! Пишете ни на info@olympus.bg като посочите име, телефон за връзка и желан модел фотоапарат за тест.
Разходката ни ще започне в 11.00 ч. с чаша кафе или чай в кафе-галерията ФотоСинтезис Арт Център (бул. Васил Левски 57). Раздаваме техниката и правим кратко въведение в менюто на апаратите с преглед на някои полезни и интересни функции.
Ако желаете да изпробвате сами Wi-Fi връзката на фотоапарата с Вашия смартфон или таблет, трябва да свалите предварително апликацията Olympus Image Share (oiShare) http://app.olympus-imaging.com/oishare/ – безплатна е.
В зависимост от времето и Вашите въпроси по пътя, ще се приберем в кафето на магазин ФотоСинтезис към 14.00 ч. Ще имаме време и за дискусии на заснетия материал.
Този мобилен уъркшоп ще е много полезен за начинаещи фотографи и за хора, които търсят алтернатива на тежкия си DSLR или пък за онези, които желаят да „надскочат“ ограниченията на телефона за хубави снимки.
Не пропускайте възможността да задавате на спокойствие въпроси на професионалистите, както и да изпробвате със собствените си ръце техниката извън магазина и то не за 5 или 10 минути!
Не забравяйте и ваучера за отстъпка!
Запишете се още днес, за да си гарантирате място в групата! Бройките са ограничени.

Апарати за тест: Olympus OM-D E-M5, E-M10 или Olympus PEN Е-Р5, E-PL7
Ще имате на разположение и много допълнителни обективи (извън тези от комплектите).


Фото разходката е за ограничен брой участници. Може да се присъедините към фото разходката след като се запишете предварително на info@olympus.bg до 07 ноември.

Още от седмицата на Olympus от 03 до 09 ноември:


- Най-добрите оферти за Olympus за годината – само във ФотоСинтезис Арт Център и online на http://magazin.photosynthesis.bg/

През цялата седмица на Olympus ще имаш възможността да се възползваш от уникални оферти за продукти на любимата ти марка – само от 03 до 09 ноември и само при нас.

- Тестове на техника
Ела при нас и пробвай всички модели, които те интересуват.

- Въпроси и отговори – ти питаш, ние отговаряме!
Можеш да питаш за всичко, свързано с Olympus, което те интересува. Задай въпросите си и ние ще се постараем да ти отговорим.

Следи www.photosynthesis.bg, страницата ни във Facebook и #феновете за повече информация за Седмици на феновете 2014!

Ела да ФЕНстваме заедно!

 

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Октомври 29, 2014
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии