Приключението продължава с Olympus OM-D E-M10 Mark III

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Август 31, 2017

31 август 2017г. – Olympus представя най-новия си модел от серията OM-D - E-M10 Mark lll. С красив дизайн и множество иновации, E-M10 Mark lll предизвиква фотографите да надграждат уменията си и да се насладят на снимането.

Olympus положи много старание, за да създаде E-M10 Mark lll като перфектният апарат за път. Компактен и лек, лесен за ползване, с интуитивни контроли и със забележителни резултати дори и в ръцете на начинаещи фотографи -  резки изображения и плавно видео.

E-M10 Mark lll ще е наличен в два цвята – сребрист и черен и ще се появи на българския пазар в края на септември 2017г.

Забележителни резултати във всяка ситуация
Благодарение на процесора (последен модел TruePic Vlll – същият като във флагмана OM-D E-M1 Mark II), комбиниран с всепризнато най-добрата стабилизация на изображенията (Olympus 5-axis Image Stabilisation (IS)), фотографите ще се наслаждават на прекрасни кадри без никакво размазване в ситуации, при които до този момент това е било невъзможно.

Правенето на видео по време на пътувания е важно, за да се съхрани жив спомена за атмосферата и звуците на мястото. Понякога детайлът на  4K клиповете може да се изгуби заради леко мърдане и размазване. Olympus обаче е направил така, че това да не важи за снимащите с Е-M10 Mark III, заради доброто представяне на системата за стабилизация, работеща безотказно с всякакви обективи и на всякакви места, дори и при снимане от ръка!

Идеална компания за пътуване
Със сигурност този апарат ще е постоянно с вас, заради стилния дизайн и компактния размер и тегло. 

Апаратът е с вграден визьор, светкавица и Wi-Fi  - всичко, което е необходимо на новото поколение фотографи, държащи на удобството и компактността. Удобно пасва на ръката, със здрава конструкция и уголемен грип. Има въртящ се LCD екран със сензорни операции. Има лесни за ползване метални рингове и бутони за управление, изключително лесно четими икони и текст. 

Запали страстта и доразвий уменията си
E-M10 Mark lll е оборудван със забележителни технологии, даващи възможност на фотографите да се усъвършенстват непрестанно, ползвайки апарата постоянно и разпалвайки креативността си.  Дори онези, които за първи път хващат апарат със сменяеми обективи, ще снимат с лекота заради добавените 4 помощни режима:

AUTO – чувствително подобрен за снимане без размазване, с детекция за движение дори и при слаба осветеност. 

Scene (SCN)  - помога да контролирате резултатите като избере една от 6-те програмни теми с предваритено зададени настройки.

Advanced Photo (AP) – разработен за онези фотографи, които искат да изпипат фино изображенията и да се наслаждават на уникални методи за снимане като Live Composite и Multiple Exposure.

Bleach Bypass – нов Арт филтър в режим ART, който разширява диапазона на фотографските изразни средства чрез репродукция на метода silver retention, използван в киното за оконтрастяване на изображението и редуциране на цветовете.

Всички тези режими са директно изнесени върху значително подобрен ринг за управление.

Приключението продължава ...
Фотографите ще бъдат впечатлени от резултата, който се постига с високоскоростния AF на Оlympus. Ако ползвате E-M10 Mark III и сензорния му AF, винаги ще си гарантирате страхотна снимка само с едно докосване на дисплея и ще запечатвате интересните моменти с невероятно качество.

Този последен модел OM-D разполага със 121 контрастни AF зони, благодарение на производителността на мощния TruePic Vlll процесор. Тези 121 AF зони покриват по-голямата част от площта на изображението – можете да фокусирате във всяка точна от дисплея. Следящият AF ви позволява да държите движещ се обект винаги на фокус, а Face Priority AF и Eye Detection AF са изключително полезни за прецизна експонация и точен и рязък фокус при снимане на портрети.

Лесно споделяне с Wi-Fi
Винаги ще сте във връзка със света благодарение на вградената Wi-Fi функция в E-M10 Mark lll.  Толкова е лесно да споделите красивите си снимки и видеоклипове с приятелите в мрежата, използвайки приложението за смартфони Olympus Image Share (OI.Share), без да се налага да ползвате компютър. Веднъж установили връзка между устройствата, можете да ползвате смартфона или таблета си за дистанционно управление на фотоапарата – контролирате затвора и още много други функции, дори опцията за добавяне на GPS данни към снимките.
 
 
// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Август 31, 2017

Фотогалерия: Приключението продължава с Olympus OM-D E-M10 Mark III

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии