Представяне на „Творческо Ателие” – 13 януари 2012, АртЦентър Фотосинтезис

// Други / Други събития | PhotoSynthesis | Декември 19, 2011

За да се почувстваме малко или повече пак деца... да се опитаме за малко да се отпуснем, да забравим за проблемите... да се опитаме да бъдем спонтанни.. да се освободим от някои свои задръжки... да се научим да ценим себе си и тези около нас... да се научим да откриваме красотата в малките неща...

Творчеството освобождава от напрежението и стреса и се превръща в един неизчерпаем източник на енергия, който стимулира положителни емоции и допринася за душевната хармония.

Целта на Творческото ателие е да насърчи креативността (творческия заряд у всеки), спонтаността, индивидуалността и личното изразяване, а заедно с това да разтовари след напрегнатото ежедневие. Акцентира се не върху крайния продукт, а на удоволствието от процеса на създаване. В този процес можем да търсим, да изследваме, да опознаваме по-добре себе си, своето вътрешно аз, своите потребности. Изкуството понякога може да ни каже много, то може да е път, начин, средство за откриване на нови дълбини и пространства.
В ателието се използват различни експресивни техники и форми на изкуство: рисуване, експериментална живопис, създаване на колажи, моделиране, а понякога и дори движение...

  


На 13 януари (петък) от 19 ч в АртЦентър Фотосинтезис в София ще имате възможност да се запознаете с водещите Надя и Саша, да им задавате въпроси и сами да опитате частица от творческия заряд и релаксиращата атмосфера на ателието.


Чувствайте се добре дошли! 

Входът е свободен! 


Вижте програмата с темите и датите на заниманията, повече информация за водещите и условия за участие
ТУК

 

SaveSave
// Други / Други събития | PhotoSynthesis | Декември 19, 2011
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии