Фото понеделници: "Три портрета / Три предмета" с Калин Руйчев / 23.04.2018, 19:00 ч. / София

Фотосинтезис Арт Център, кафе-галерия | 23 Април 2018 от 19:00 до 21:00 ч.
 
Начало: 23 април (понеделник), 19.00 часа
във ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия,
София, бул. "Васил Левски"57  "Фото понеделници" започват на 23 април, с първата от поредица отворени фотографски срещи, които ще се случват всеки понеделник в кафе-галерията на ФотоСинтезис Арт Център.

 Началото на срещите ще поставим с фотографа Калин Руйчев, а неговата тема е: Три портрета / Три предмета.  Започваме в 19.00 часа.

Вход: Свободен

 "Фото понеделници" е поредица от отворени и неформални фотографски срещи, в които всеки понеделник гост-фотограф ще представя едно или няколко свои произведения пред публиката с избрана от него тема. 

Идеята е в свободна дискусия и разговор да обсъдим всичко, което ни вълнува в сферата на фотографията, да обменим опит и да споделим идеи в среда от съмишленици. Ще надникнем заедно и в историите зад кулисите и зад кадър и ще зададем своите въпроси.


Ето и как ще протичат срещите:

 Първа част: Представяне

Фотографът, който ни гостува, представя няколко свои произведения през публиката и споделя историята зад тях: защо и как са реализирани, какво го е вдъхновило, как точно са създадени изображенията.

Втора част: Дискусия

Дискусионната част е отворена за обсъждане и свободен разговор, в който всеки от публиката е поканен да задава своите въпроси и да сподели обратната си връзка и коментар по темата.

Фотогалерия: Фото понеделници: "Три портрета / Три предмета" с Калин Руйчев / 23.04.2018, 19:00 ч. / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии