Нов ъпдейт на фърмуера за Olympus E-M1 Mark II

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Септември 18, 2019
 
Свалете последния ъпдейт на фърмуера за вашия E-M1 Mark II, за да се насладите на подобрения в качеството на изображенията ви.

Високо качество на изображенията
Новата технология за Low ISO Processing дава висока резолюция, както и детайли, които обикновено получавате само в добре осветени сцени. С високото ISO на тъмно вече имате чудесни нощни кадри, тъй като шумът е редуциран до почти 1/3 в сравнение с предишния ъпдейт.

По-прецизен автофокус
Благодарение на съвместната работа с професионални фотографи, проследяващият автофокусът (AF) е подобрен и по-прецизен. Алгоритъмът беше изпробван и доказан при E-M1X и сега се прилага и при E-M1 Mark II за бърз фокус. Видеото също печели от подобренията, благодарение на активното ползване на информацията от on-chip phase detection. Тъмните сцени, както и обектите със слаб контраст също вече не са проблем.
 
Подобрен видеозапис
Докато снимате видео, светлината може да се промени много бързо, което вече не е проблем за E-M1 Mark II, благодарение на новия фърмуер 3.0. Благодарение на OM-Log ще можете да запишете видео без загуба на детайл в тъмните или светлите участъци и с превъзходна градация на цветовете.
 
Повече може да научите тук.

 
// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Септември 18, 2019
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии