Моменти от Photokina 2016 - Sony

// Актуално / Photokina 2016 Live | PhotoSynthesis | Септември 26, 2016
Photokina 2016 официално вече е в историята. Помахме за сбогом от самолета с обещанието да се върнем отново. За вас, нашите читатели обаче Photokina продължава. Имаме какво още да споделим като емоции под формата на галерии със снимки. 

Днес е ред на Sony. Голям бял щанд. Основен акцент на изложението бе премиерата на Sony A99 mark II – дълго чакана камера, но си заслужава. Камерата разполага с може би най-голямото количество АФ точки. Фокусът е много сериозно подобрен. 42 мегапикселова матрица и 5 осова стабилизация. Сравнено с предишният модел тялото изглежда по-компактно и е запазена уникалната система за подвижност на дисплея, която само Sony имат. 
 
На щанда можеха да се открият различни зони за тестване на камерите били те фото или видео – на едната японски каратисти скачаха и се мятаха като предизвикателство за скоростта на фокуса. Имаше зона с моделки които примигваха кокетно на желаещите да ги снимат. 
 
Като един от лидерите във видео техниката нямаше кка да няма зона за видео камери. Тя бе с реални декори и хора, като можеха да се сравняват различни типове камери как снимат едно и също нещо.
И тук, както при всяка една премиерна камера, бе трудно да се доредиш и да я изпробваш. Повечето, които я вземеха, сякаш забравяха, че има и други любопитковци желаещи да я изпробват.
Самата камера бе буквално оплетена в кабели и защити, на които би завидял и форт Нокс. Всякакви достъпи до батерия, карти или ключ на байонет бяха блокирани от метална шина. В камерата има карта и може само да се снима и да се гледа резултата (твоя или на предишни опитвачи) на дисплей.

Sony бяха от фирмите, които бяха дошли на Photokina 2016 с голям екип и намерението да може да се изпробва почти всичко актуално и налично на пазара. Да, имаше налични само по 1-2 бройки, но наистина изобилно. Задължителното фото студио и сцена на която течаха демонстрации или коментари от Sony посланици.

Ето и една галерия моменти от щанда.

 
Останете на линия за още новости от Photokina 2016 Live с PhotoSynthesis и Photo Cafe ►


// Актуално / Photokina 2016 Live | PhotoSynthesis | Септември 26, 2016
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии