Моменти от Photokina 2016 - Sigma

// Актуално / Photokina 2016 Live | PhotoSynthesis | Септември 22, 2016
Photokina 2016, колко ли крачки навъртяхме... За следващата ще дойдем моторизирани с актуална за времето джаджа. Стигаме до щанда на Sigma и се натъкваме на малки, големи и още по-големи обективи... и няколко камери в добавка. Опция да се изпробват обективи – голяма. Шанс... клонящ към нула. Търпението е благодетел и тук ще се разбере имате ли го. 

Пред уникалния 200-500/f2.8 има опашка от тийнове да позират за фацебука. След 20 минути опашката се е увеличила с 20 процента, добре, че не проверихме след 50 минути.  500/f4 Арт серия красив и достъпен за пробване... може би след само 15 минути чакане. 
 
ОК, нещо ново и интересно от Sigma – кино обективи монтирани на камери. Различно е усещането когато тръгнеш да гледаш и фокусираш през такъв обектив.
Пред студиото са рахвърляни уникалните картонени столчета (издържат наистина много) и в определени часове има демонстрации, които засега не хвашаме. За съжаление, не можахме да стигнем и до SD серията безогледални със сменяема оптика, но остават още дни надяваме се да поправим тази грешка. 
 
Насочваме се към Fujifilm, останете на линия. 

 
Останете на линия за още новости от Photokina 2016 Live с PhotoSynthesis и Photo Cafe ►


// Актуално / Photokina 2016 Live | PhotoSynthesis | Септември 22, 2016

Фотогалерия: Моменти от Photokina 2016 - Sigma

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии