Моменти от Photokina 2016 - Olympus

// Актуално / Photokina 2016 Live | PhotoSynthesis | Септември 22, 2016
Photokina 2016 няма спирaчки. Хапваш на крак и бягаш към следващата зала. Правим крачка в... абе правим крачка и от щанда на Nikon влизаме в в магазина за изящни произведения. Това е по повод последното ревю във Photo Cafe за Olympus PEN F. Tези които не са го чели, могат да го направят сега, а останалите нека се разходим из щанда на Olympus. 
 
И тук дизайнът е решен в черно, в много черно тук-там с малко бяло. Ефектно осветление с леко мистичен привкус.
Преди да се разходим из шанда имахме удоволствието да се докоснем до Olympus OM-D E-M1 Mark II. Преди няколко дни той бе анонсиран като разработка, но успяхме да се докосно до реалната камера вместо да гледаме виртуалното й изображение в центъра на щанда. Нямаше как да не се похвалим с видео за по-солидно доказателство.
От вълнение този пред камерата забрави да спомене сума неща, затова едно леко допълнение. Новото Oly идва освен това и с нова по-голяма батерия, показваща състоянието на заряда си в проценти. Много добра новина предвид ние притежателите на старото Oly под какъв стрес сме, чудейки се кога ще свърши батерията. 

Olympus OM D M1 Mark II live from Photokina 16 from Photo Cafe on Vimeo.

 
Освен новия флагман можеха да се открият един куп нови придобивки като: нов обектив от про серията – 12-100/f4, нов PEN – Е-PL8 с радикално нов дизайн, сравнено с досегашните си събратя от серията. Нова светкавица FL-900R създадена и съобразена с новият флагман. Още един про обектив - M ZUIKO 25/f 1.2 PRO и още един макро обектив – ZUIKO 30mm Macro f3.5 
 
Новия PEN – Е-PL8 можеше да се пробва на терен още почти веднага. Не в строгите на моменти скучновати от към декор зали на Photokina 2016. Olympus бяха създали Playgroud извън изложението (има нарочни бусчета до там) където да изпробваш на воля какви ли не модели Olympus. Някои от декорите бяха непонятни други интересни и всичко това да се снима с камера и обектив които си избрал, а най-хубавото – картата памет, с която са ти дали камерата, си остава подарък. 

 
Останете на линия за още новости от Photokina 2016 Live с PhotoSynthesis и Photo Cafe ►


// Актуално / Photokina 2016 Live | PhotoSynthesis | Септември 22, 2016
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии