Моменти от Photokina 2016 - екшън камери и дронове

// Актуално / Photokina 2016 Live | PhotoSynthesis | Септември 21, 2016
Photokina 2016 - ден втори. Този път времето е слънчево, за разлика от вчерашния мрачен ден. Да, честита слънчева есен! Влизаме в залата за оцеляване. Насочваме се право към щандовете с дронове, екшън камери, виртуални реалности и... можеш ли да запомниш всичко!

Екшън камери - всякакви марки и форми, включително и Kodak, показващи свой модел екшън камера в приятен жълт цвят. 90% от камерите са двойници на GoPro, но на по-старите модели. Може би заради това GoPro се принудиха да променят леко дизайна. Докато преди година бе трудно да се намери ръчен стабилизатор за eкшън камера, то днес изборът е измежду десетки, дори само тук - на Photokina.

GoPro – новият HERO вече не се нуждае от скафандър, когато сте в басейна или на брега на морето. Ако ще се потапяте по-надълбоко, вече ще ви трябва бокс за подводно снимане, но до 10 метра не е необходим. Леко променен дизайн, приятно покритие и нови Wi-Fi възможности, съобразени с неговата Karma.

Karma – красота, елегантност, стил – дронът на GoPro. Уникален като дизайн, като разположение на камерата и като компактност. Работи с новата камера HERO или с модела 4, но без опция за визуализиране на дисплея на пилота. Надяваме се да можем да направим подробно ревю на този приятен хвъркат екземпляр!

Дронове, дронове, дронове! Също като екшън камерите, има всякакви марки, размери и форми - като излезли от космическа фантастика. Големи мрежести клетки като в зоопарк, където бръмчат нагоре-надолу. За феновете на фото и видео отвисоко, Photokina 2016 може да се изчерпи само с тази зала и дори няма да ви стигне времето за всичко.

Системи за създаване на виртуална реалност - камери за 360 градуса и очила – влизаш в матрицата и шансът да излезеш е малък.

Ние успяхме някак да излезем и се насочваме към щанда на Nikon. Очаквайте скоро включване от там!Останете на линия за още новости от Photokina 2016 Live с PhotoSynthesis и Photo Cafe ►


// Актуално / Photokina 2016 Live | PhotoSynthesis | Септември 21, 2016

Фотогалерия: Моменти от Photokina 2016 - екшън камери и дронове

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии