Моменти от Photokina 2016 - Nikon

// Актуално / Photokina 2016 Live | PhotoSynthesis | Септември 21, 2016
Photokina 2016 продължава. Опитваме се да си пробием път към щанда на Nikon. Трудна работа, но пък се срещат познати лица: къде от Фотосинтезис, къде от Профайлд, кой костюмиран, кой спорно елегантен (да, нарочно няма "т").
Днес и въобще за цялото изложение, слоганът на Nikon е I AM ON A MISSION и не случайно. Моделът KeyMission 360 вече е добре познат, но тук интересът е към новите KeyMission 170 и KeyMission 80. Благодарение на тях Nikon покриват огромен сегмент за любителите на екшъна или блогърите.


Няма как да подминен професионалния корнер. Близо 15 минути търпеливо чакахме да видим Nikon D500 и накрая трябваше да приложим бг форми на преговори... Вече сме представяли камерата или по-точно бе нещо като първи преглед. Може да си го припомните ТУК. Друго интересно ревю на Nikon D500 можете да видите ТУК.


Nikon D5
 - накъде без флагмана. До него се стига още по-трудно, а и сигурен съм, след петте дни на изложението от Nikon ще имат бройка, която ще е на поне на милион кадъра. Първото нещо, което прави всеки, който го вземе е да включи на серия и да слуша музиката на затвора. Разбира се и ние се записахме в тази статистика.Накъде без базовия клас фотокамери Nikon D3400  и Nikon D5500.


Щандът е изграден в черно, бяло и жълто като черното някак лъже погледа, че няма хора. А хора не липсват - дори са повече, отколкото ни се иска, но кой ли се съобразява с нас. Хубавото е, че с повече търпение може да се изпробва всякаква никонска техника: обективи, тела от всякакъв клас, компактни камери, екшън камери, включително и бинокли и спортна оптика.
Всичко е разделено на отделни корнери, а в средата няма как да няма зала за виртуална реалност и опашка пред нея. 
Лекции по различно време или пък ако желаете да се запишете за Nikon Scholl.
В лабиринта от техника не се усеща как лети времето, а едва сме разгледали малък процент от Photokina 2016. Продължаваме нататък.
Благодарим на партньорите от Photosynthesis и Профайлд за възможността да сме тук и да предаваме за вас!

Останете на линия за още новости от Photokina 2016 Live с PhotoSynthesis и Photo Cafe ►


// Актуално / Photokina 2016 Live | PhotoSynthesis | Септември 21, 2016
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии