Моменти от Photokina 2016 - Canon

// Актуално / Photokina 2016 Live | PhotoSynthesis | Септември 20, 2016
Photokina 2016 официално започна днес – 20 септември 2016 година. 
Още преди първите посетители да започнат да пристигат, имахме удоволствието да разгледаме щанда на Canon час преди официалнoто начало. Щандът, замислен и изграден в черно и червено, те оставя с усещането, че потъваш в огромна фотокамера. Стартът бе даден в черна кръгла зала, нещо като огромна диорама, където стените оживяха от изображения.

Представянето бе семпло и кратко. То включи двата нови актуални модела - Canon EOS 5D Mark IV и EOS M5, няколко думи за технологията DualPixel и силен акцент към бъдещето било то виртуално, или на хартия.
След старта се разпръснахме из различните краища на щанда на Canon. И на тази Photokina съществуваше система с електронни карти – докосваш терминала до продукта, който те интересува и информацията идва на мейла, с който си се регистрирал. Екологично и щадящо изстрадалите гърбове на посетители и фотографи решение.

Бяха обособени няколко строго разделени зони: принтер зона с подкрепата на Eizo и Hahnemühle, където можеха да се видят последни модели мастилено струйни принтери от нисък до най-висок клас, зоната на  Irista, където, като част от бъдещето, снимките са в облак и достъпни навсякъде в мрежата, място за виртуална реалност, зона Canon EOS M5 и близо до нея зона Canon EOS 5D Mark IV, кът за кино, където бяха изложени Canon C300 и C100 с огромни обективи и накичени с аксесоари. Също така имаше и кът с виртуална маса.

 
Най-голямата стъпка към бъдещето бе прототипът криещ в себе си 120 мегапикселова матрица. Специално за него бе изградена установка за снимане и демонстрация на тази фантастична за момента резолюция.
За всички, които искат да изпробват някоя фотокамера или обектив имаше голям център с... всичко, както и хора, които могат да споделят полезна информация.

Големият акцента се падна върху двата нови модела, за които говорихме преди малко. Направихме няколко кратки клипа преди да ни залее реката от посетители атакуващи първите минути на Photokina 2016. Ние продължаваме да следим новините за вас. Останете на линия!

 


Останете на линия за още новости от Photokina 2016 Live с PhotoSynthesis и Photo Cafe ►

// Актуално / Photokina 2016 Live | PhotoSynthesis | Септември 20, 2016

Фотогалерия: Моменти от Photokina 2016 - Canon

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии