На 29.09 в SkyCity център беше открита изложба с портретни и модни фотографии на Никола Борисов

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Октомври 01, 2007

На 29 октомври, на "Площада" в SkyCity център в София, PhotoSynthesis и многобройни приятели на изкуството отпразнуваха рождения ден на Никола Борисов, откривайки авторска изложба на фотографа.

На чаша вино посетителите имаха възможност да се насладят на 50 голямо форматни портретни и модни фотографии, както и на интригуващо слайд шоу със снимки на автора, което се излъчваше на два широкоекранни монитора в "подножието" на изложбената инсталация.

Екипът на PhotoSynthesis изненада с огромна торта рожденика, който пък от своя страна мило благодари за "пионерския ентусиазъм" и подкрепата при организирането на събитието.

Младият фотограф, който в момента разделя времето си между София и Милано и работи с водещите марки и списания в модната индустрия, ще сподели част от тънкостите и похватите в портретната и модната фотография с участниците в организирания от PhotoSynthesis практически семинар, насрочен за 06 и 07 октомври.

Изложбата може да бъде видяна до 08 октомври, всеки ден от 10:00 до 22:00 часа в SkyCity център (София, ул. "коста Лулчев" 52, кв. "Гео Милев")

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Октомври 01, 2007
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии