Двудневен курс по студийна BEAUTY фотография с Никола Борисов / 15-16.02.2014ДВУДНЕВЕН КУРС ПО СТУДИЙНА BEAUTY ФОТОГРАФИЯ С НИКОЛА БОРИСОВ

15 и 16 февруари 2014 (събота и неделя)

Приятели, местата са запълнени! Благодарим на всички за огромния интерес!

Ако желаете да участвате в същия семинар с дати 8 и 9ти февруари, пишете ни на посочения e-mail адрес. Ако има достатъчно желаещи, ще организираме още едно издание на семинара на тези дати. Ако междувременно някой от участниците се откаже от семинара на 15ти и 16ти февруари ще известим следващия в списъка.

 

ПРОГРАМА:

15.02.2014 – ДЕН ПЪРВИ: ПОДГОТОВКА И ЗАСНЕМАНЕ
10.00ч.: Въведение и обща теория на целия процес, подбор на модел и екип, подготовка, изграждане и реализация на концепция, технически анализ на примерни кадри
11.00ч.: Демонстрация и анализ на схеми на осветление, теория на характеристиките на импулсното осветление в контекст на употреба при beauty фотография
13.00ч.: Обедна почивка
13.30ч.: Приложение на схемите на осветление – индивидуални практически занятия за курсистите
18.30ч.: Край


16.02.2014 – ДЕН ВТОРИ: ПОСТ-ПРОДУКЦИЯ
10.00ч.: Разбор и анализ на селектирани кадри от предния ден; критерии и системи на подбор на кадри
11.00ч.: Пост-продукция в Adobe Photoshop
13.00ч.: Обедна почивка
13.30ч: Пост-продукция в Adobe Photoshop
18.30ч.: Край

УСЛОВИЯ И ИЗИСКВАНИЯ:
Курсът е ориентиран изключително към работа с импулсно осветление и пост-продукция за напреднали, задължително е задълбоченото теоретично и практическо познаване на техническите основи на фотографията и опит в употребата на Adobe Photoshop във фотографски контекст. Желателно е курсистите да имат опит в работа със студийно осветление.

Необходими пособия за ден първи: DSLR фотоапарат с обектив с фокусно разстояние над 100мм, за препоръчване 105 макро,  70-200 или подобен.
Необходими пособия за ден втори: лаптоп с инсталиран Adobe Photoshop, препоръчителна е употребата на графичен таблет Wacom.

ЦЕНА: 220 лв.

Максимален брой места в групата: 12

Записване:
За да се запишете за участие е нужно да изпратите предварителна заявка на e-mail: photo(at)photosynthesis.bg със следната информация: трите ви имена, телефон и e-mail за контакти. В полето „Subject” напишете “seminar”
Потвърждение на заявката ще получите до 2 работни дни.

Краен срок за записване: 08.02.2014 г.

Заплащане:
Срок за плащане до 5 дни след получаване на потвърждение за участие, но не по-късно от 08.02.2014 г.
Семинарът ще се проведе в Център ФотоСинтезис в София, бул. "Васил Левски" 57

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

За лектора:

Никола Борисов е роден през 1980 в София, а през 1999 се премества в Милано, където завършва Политология и Международна икономика. Страстта му към фотографията започва да се развива през октомври 2003 и три години по-късно той окончателно се насочва към света на модната и рекламна фотография.

В момента разделя времето си основно между Милано, Кейптаун и София, и сътрудничи с водещи списания и марки в модната индустрия, въпреки че в личната си работа поддържа живо първоначалното си влечение към репортажната и уличната фотография.

За повече информация:
www.nikolaborissov.com
www.facebook.com/nikolaborissovphotography

SaveSave

Фотогалерия: Двудневен курс по студийна BEAUTY фотография с Никола Борисов / 15-16.02.2014

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии