Покажи най-добрите си фотографии и спечели супер награди със Снимка на деня на PHS.BG!

От 15 юни до края на годината всички фотографии, публикувани за гласуване в photosynthesis.bg могат да спечелят привлекателни награди – всяка Снимка на деня ще донесе на своя автор ваучер за изработка на висококачествен и ефектен Acrylic-Bond на стойност 100 лв.!

Точно така – всеки ден някой от авторите в общността на мястото за фотография, хора и идеи, чиято снимка стане Снимка на деня, ще печели награда!
 

Освен това, всеки месец един от участниците в photosynthesis.bg, който е оценил някоя от снимките на деня, също ще спечели специална награда от нас - просто гласувайте за фотографиите, които ви допадат най-много! 

(Поради зачестилите опити за манипулация на резултатите от гласуването, за "Снимка на деня" няма да бъдат взимани предвид оценките, дадени от участници в сайта, които имат по-малко от 5 фотографии в галериите "Рейтинг" или 2 фотографии в галериите "Избрано".)  

Включи се и ти:

В конкурса могат да участват всички, които имат регистриран профил в photosynthesis.bg и публикуват една или повече фотографии за гласуване*.

Фотографията, която има най-висока оценка за съответното денонощие, става Снимка на деня на photosynthesis.bg и нейният автор печели нашата награда.

Всеки регистриран участник може да оценява неограничен брой фотографии, публикувани в раздел „Гласуване“. Всяка фотография може да бъде оценена по веднъж.
 

*За да публикувате една фотография за оценяване в раздел „Гласуване“, е необходимо на свой ред да сте оценили поне 3 фотографии на други автори. Фотографиите, публикувани за гласуване не може да съдържат "воден знак" или други елементи, идентифициращи техния автор. 

Пример: ако вече сте оценили 30 фотографии на други автори, можете да публикувате за гласуване 10 фотографии. Ако публикувате 11 фотографии за гласуване, то 11-ата фотография ще бъде видима за останалите участници в раздел „Гласуване“ след като оцените още 3 фотографии.

 

 

Наградите за авторите на Снимка на деня ще бъдат получени от победителите под формата на код за безплатна поръчка на луксозен Acrylic-Bond в размер 30х40 см. или 35х35 см. от електронната система на Принт Център ФотоСинтезис.

Кодът може да се използва еднократно, само чрез профила на печелившия в photosynthesis.bg, в рамките на 1 месец след получаването му, за поръчка на посочения артикул с отпечатано изображение по избор на автора. Един автор може да получи не повече от 2 награди за един месец. 

Кодът не може да се използва за поръчка на други артикули, след изтичане на 1-месечния срок или от потребител на системата, различен от автора на снимката-победител, а наградата не може да бъде заменена за паричното й изражение.
 

Наградените ще бъдат обявявани на photosynthesis.bg и кодовете за поръчка ще бъдат изпращани на победителите в рамките на първия работен ден на следващия месец.

Победителите могат да получат отпечатаното копие на място във ФотоСинтезис Арт Център в София. Ако победителите имат желание да получат отпечатаното копие чрез куриер, е необходимо изрично да отбележат това в поръчката и да заплатят разходите по куриерската услуга.

Наградите за гласувалите ще бъдат разпределяни на случаен принцип чрез томбола, в която участват всички, които са дали оценка на поне една от снимките на деня от съответния месец.
 

Наградените ще бъдат обявявани през първия работен ден на следващия месец на photosynthesis.bg

Служители на ФотоСинтезис и техни близки не могат да получават награди от конкурса "Снимка на деня". 

Наградените за периода 15-30 юни можете да видите тук 


Наградените Снимки на деня за месец юли ►

Наградените Снимки на деня за месец август ►

Наградените Снимки на деня за месец септември ►


Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии