Семейна фотоматрица на наследените желания / Работилница с д-р Антоанета Матеева и Златко Теохаров / 12.01.2023г. от 18:00 ч.

Галерия SYNTHESIS | 12 Януари 2023 от 18:00 до 20:00 ч.
Като част от съпътстващата програмата на изложбата „Вътрешно небе“ на Габор Мате галерия Синтезис ви кани да се включите в работилница с психолозите  д-р Антоанета Матеева и Златко Теохаров. Тя ще има за фокус диалога между преживявания, образи и асоциации на участниците, провокирани от фотографиите от изложбата, създадени по семейни истории.
Ще се опитаме да осмислим „невидимите лоялности” и обвързаности, които (съзнавано или не) възпроизвеждаме като желания, мечти, опори, „семейни митове”. Какви образи, този път от нашето „вътрешно небе“, извикват у нас фотографиите на Габор Мате? Какви семейни светове изплуват на повърхността на мислите ни и каква посока на живота и бъдещето ни чертаят?

Вход: Свободен
С предварително записване, местата за ограничени.
Продължителност: 2 часа.

За записване:
Участието в работилницата е безплатно. За да се запишете изпратете заявка с две имена и телефон за контакт на следния имейл: synthesisgallery.sofia@gmail.com

За водещите:
Златко Теохаров е психодрама терапевт (съучредител и член на УС на Обучителен институт ДЕА), обучаващ групов психоаналитик и водещ на групи към IAG (Международен институт по групова анализа) в Бон, Германия. Преподавател в НБУ и EFHD Дармщадт, Германия. Индивидуална, семейна и групова терапевтична практика, консултант и супервайзър в полето на психосоциалната, терапевтичната и организационната дейност. Квалифициран член на БАП, пълноправен член на БДПГТ. Преводи и публикации на български и немски език.

Д-р Антоанета Матеева е магистър по Клинична социална работа (НБУ) и доктор по психо-социални изследвания (Университет на Западна Англия). Преподавател в департамент Здравеопазване и социална работа, НБУ. Консултира и супервизира процеси на развитие и промяна в организациите от публичния сектор, бизнеса, помагащите професии и образованието. Член на ISPSO (Международно общество за психоаналитични изследвания на организациите) и OPUS (Организация за промоциране на разбирането на обществото).

Работилницата се осъществява с подкрепата на Фотосинтезис. Тя е част от съпътстващата програма на изложбата на Габор Мате – Вътрешно небе, която продължава до 16 януари в двете пространства на галерия Синтезис и Институт Лист - Унгарски културен институт.
                                                                                   


Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии