Panasonic Lumix DC-S1 беше отличен с престижната световна награда на TIPA „Най-добър пълнокадров фото/видео апарат“ за 2019 година

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Април 17, 2019

Panasonic обяви, че продукт на компанията беше отличен с престижна световна награда на асоциацията TIPA за 2019 г. Наградите на TIPA са едни от най-авторитетните в областта на фото и видео техниката в целия свят. Наградените продукти се избират от представители на световно известни издания в областта на фотографията чрез стриктен процес на тестване, сравнение и процедури за гласуване.

Panasonic LUMIX DC-S1 беше удостоен със световната награда на TIPA за „Най-добър пълнокадров фото/видео апарат“.

Предназначен както за фотография, така и за видеозаснемане, LUMIX S1 е конструиран по системата L-Mount и предлага всички творчески предимства на пълнокадровия (Full-frame) сензор с висока чувствителност.

LUMIX S1 разполага с 24.2-мегапикселовият CMOS сензор. Снабден с високоефективен стабилизатор на образа и оборудван с новия процесор Venus Engine, фотоапаратът достига най-високи стандарти във фотографията, като същевременно предлага и висококачествен видеозапис, с добре изразени детайли в тъмните и светлите области на изображението. 

За Panasonic
Panasonic Corporation е световен лидер в разработването на разнообразни електронни технологии и решения за потребителска електроника, жилищни, автомобилни и бизнес приложения. Компанията, която през 2018 г. чества 100-годишен юбилей, се разраства в световен мащаб и сега управлява 591 дъщерни дружества и 88 асоциирани предприятия в целия свят, отчитайки консолидирани нетни приходи от продажби в размер на 61.4 милиарда Евро за финансовата година, приключила на 31 март 2018 г. С решимост за нови постижения чрез иновации във всички направления, компанията използва технологиите си, за да създаде по-добър свят за своите клиенти. Повече за Panasonic може да научите тук: http://www.panasonic.com/global.
// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Април 17, 2019
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии