Panasonic анонсира нова влогърска камера LUMIX G100

// Техника / Техника | | Юни 24, 2020
Panasonic представи най-новия си безогледален фотоапарат LUMIX G100,  насочен специално към влогъри и създатели на видео съдържание. Новият LUMIX G100 е с леко  и компактно тяло, тегло само 422 g, изключително подвижен и ярък сензорен дисплей, който позволява снимане от всеки ъгъл, и първата в света микрофонна технология OZO Audio от Nokia за безогледални фотоапарати.

Повишете качеството на вашето видео
Можете да записвате гладко 4K или Full HD видео с висока разделителна способност и различни кадрови честоти, което да отговори на всяко ваше изискване. 20MP MFT сензор не само ви позволява да заснемате качествено видео и изображения в множество различни ситуации, а също така помага да създадете и красиво замъглен заден план за професионален вид на вашите снимки.
Камерата разполага с 5-осев хибриден стабилизатор на образа наистина за гладки и плавни видеозаписи по време на движение.

В LUMIX G100 е интегрирана звукова система OZO Audio от Nokia – това е първият в света безогледален фотоапарат, който е оборудван с такава усъвършенствана функция. Трите вградени микрофона записват чист, ясен и изключително реалистичен звук. Също така, G100 следи гласа на разпознат човек, като активира автоматично най-подходящия звуков режим за конкретната ситуация. С новата аудио технология звукът ви ще бъде толкова добър, че вече няма нужда да инвестирате в отделен външен микрофон.

Специални функции
Новият режим "Селфи видео" позволява и вие, и задният план да бъдат перфектно фокусирани, без необходимост от допълнителни настройки.
Лесно се реализират специални видео ефекти. Видео на забавен каданс и интервален видеозапис се създават много лесно, а инсталираният V-Log L със сигурност ще зарадва напредналите влогъри.

Балансирана ергономичност и използваемост
Сензорният дисплей се върти удобно, за да можете да снимате от всеки ъгъл, като не само улеснява селфи снимките, но и е идеален за безпроблемно записване на селфи видеоклипове.
Влогърите също така могат да се възползват от предимствата на функцията „Frame Marker“, която дава възможност за проверка на композицията на кадъра в различни екранни съотношения, а индикацията „REC Frame“ използва открояваща се червена рамка, за да покаже, че фотоапаратът записва.
Новият статив/ръкохватка DMW-SHGR1 допълнително улеснява държането на фотоапарата по време на запис. Той се свързва с фотоапарата посредством USB връзка и от него се контролират някои от функциите като старт/стоп на видео записа, освобождаване на затвора и активиране/деактивиране на спящия режим „Sleep“.


Лесна и удобна свързаност
LUMIX G100 поддържа технологии за Bluetooth и Wi-Fi свързаност за лесно споделяне в социалните мрежи. Разполагате със специален бутон за качване, който започва да прехвърля видеоклипове и снимки към вашия смартфон, готови за споделяне чрез безплатното приложение LUMIX Sync за iOS и Android.
Технологията Bluetooth Low Energy (Bluetooth 4.2) позволява вашият смартфон и фотоапарат да бъдат постоянно свързани при минимална консумация на енергия. Можете да използвате вашия смартфон и като дистанционно управление при запис на видео и снимки.

Panasonic LUMIX G100 ще се предлага от последната седмица на юли на препоръчителна цена на дребно 1499 лв.// Техника / Техника | | Юни 24, 2020

Фотогалерия: Panasonic анонсира нова влогърска камера LUMIX G100

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии