Olympus представя FL-700WR светкавица, устойчива на атмосферни влияния

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Януари 31, 2019

Наред с обявяването на спортно ориентираната OM-D E-M1 X камера, Olympus представи и нова безжична светкавица. FL-700WR се отличава с устойчива на атмосферни влияния конструкция, включваща прахоустойчивост, водоустойчиост и устойчивост на замръзване (до -10°C). FL-700WR се позиционира между съществуващата светкавица FL-600R и флагмана FL-900R, като предлага водещо число от 42 метра и от Olympus твърдят, че времето за презареждане след сработване е едва 1.5 секунди.

Светкавицата също така поддържа "Olympus multi-frame" режими, като например "High Res Shot", "Stacking Focus" и "Focus Bracketing", но не и режим Handheld High Res Shot на E-M1X. Multi Flash режима на FL-700WR позволява да се направят няколко светвания по време на един кадър, с регулируема интензивност и честота. Светкавицата, също така, е снабдена и с LED светлина за постоянно осветяване по време на видеозапис.

Olympus FL-700WR ще стартира в магазините на Фотосинтезис през февруари на цена от 699лв.// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Януари 31, 2019

Фотогалерия: Olympus представя FL-700WR светкавица, устойчива на атмосферни влияния

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии