LIVE STREAMING: Основи на студийното осветление с Петър Тодорински

14 април |вторник| 18.00 - 19.00 
LiVE PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи


Събитието “Основи на студийното осветление” с Петър Тодорински е предназначено за всички, които искат да се запознаят с магията на изграждането на една сцена от нулата на закрито. В този първи епизод от поредица онлайн предавания на живо ще се запознаем с основните характеристики на светлината и как да я накараме да работи за нас. 

Ще се запознаем с различните светлини източници, модификатори и технически средства, които са ни нужни да започнем не просто да запечатваме това, което виждаме пред нас, а да създаваме и материализираме това, които виждаме в съзнанието си, нашата визия и идея.

Целта е да положим едни стабилни основи, поднесени на разбираем език и с практическа насока, които да надграждаме и прецизираме в следващите епизоди.

Каним ви да започнем едно приключение заедно, което ще промени изцяло начина, по който виждате света не само в студиото, но и когато сте навън. Използваната студийна светкавица е Quadralite Pulse Pro X 600.Петър Тодорински работи в сферата на портретната, модната и комерсиалната фотография. Има публикации в редица български и европейски издания.

Може да следите събитието на живо в страницата на PhotoSynthesis във Фейсбук - PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи.
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии