Запознайте се с новия Irix Cine 150mm T/3.0

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Август 20, 2019

Запознайте се с новия Irix Cine 150mm T/3.0 и вижте как може да 
подобри работата Ви и да спомогне за Вашата креативност?

Системата за магнитно закрепване (MMS) е универален монтаж за аксесоарите Irix MMS, създадени специално за обективите Irix Cine. Закрепването на MMS аксесоарите е изключително лесно – магнитният байонет перфектно балансира здравина и лекота на използване. С новите Irix Cine обективи имате възможност да използвате и всички Irix MMS аксесоари. 

Цялата серия обективи Irix Cine имат стандартизиран челен диаметър, и така може да бъдат използвани и всички останали аксесоари за стандарта Адаптивната гривна е иновативно решение, което осигурява съвместимост за follow focus пръстени с различна ширина. В същото време запазва удобството за ползване на ръчен фокус. За по-лесно настройване на follow focus механизма, гривната се върти напълно през 15 градусови стъпки.

Маркерите на всички Irix Cine обективи са лазерно гравирани и боядисани с флуоресцентна UV реагираща боя, с цел улесняване на употребата им във всякакви светлинни и атмосферни условия и продължителна работа.

Заоблените ламели на блендата гарантират приятно размазване, дори при ниски стойности на блендата. Закръгленият отвор на блендата намаля дифракцията, което пряко води до по-детайлно изображение.

Корпусът е оборудван с пет гумени уплътнения (четири при PL-mount). Това и други уплътняващи решения създават бариера за прах и неочакван дъжд. Запечатаната конструкция гарантира защита както на системата от оптични лещи, така и на сензора на камерата.

В оптичната система на Irix Cine 150mm са използвани 12 оптични елемента в 9 групи - сред тях 4 HR и 3 ED лещи - гаранция за изображение без аберация и изкривяване, както и плавно и приятно размазване на фона.

Благодарение на системата за вътрешно фокусиране, задните елементи на оптиката винаги са вътре в обектива във фиксирана позиция. Това осигурява защита от прах за вътрешната оптика и сензора на камерата. Освен това фиксирана позиция на последната оптична група означава по-добър оптичен контрол на качеството като цяло.
 
 
// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Август 20, 2019
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии