Как да правим сами кино с фотоапарат или що е то видеография – уъркшоп с Васил Къркеланов / 19.11.2016, 10:00 ч. / София

Pro1 студио | 19 Ноември 2016 от 10:00 до 17:00 ч.
19.11.2016 (събота), 10.00 – 17.00 часа
Pro 1 студио
Бизнес Център Витоша
София, Бул.“Черни връх“ №47, ет.4
 
Уъркшопът  е за всички, които обичат киното и искат да се научат да снимат и монтират сами кратки филми, музикални клипове или семейните си спомени с характер на истински филм.

Ще започнем от разкадроване по сценарий, мизансцен, снимачна ос. Ще преминем през единство на осветлението, движение на камерата и още много елементи и изразни средства, докато не стигнем до монтажа и звука на готовия ни филм.

Нивото е за начинаещи видеографи с минимум средно техническо и художествено ниво във фотографията.За лектора:

Името Васил Къркеланов е добре познато у нас. Известен е като фотограф на най-красивите жени, телевизионен и кино-оператор. Снимал е за издания като ЕVA, ЕLLE, GLAMOUR, МAXIM. Има над 130 сесии за PLAYBOY, негови са и визиите за едни от най-ярките рекламни кампании в България.

Васил Къркеланов e не по-малко известен и като продуцент, режисьор и оператор на документални и арт-продукции: “Посветените на огъня”, “Лили – Лили Иванова в Олимпия”, “Седмият ден”, както и на телевизионни предавания като “Небивалици” бТВ, “Голите ангели” Нова тв, “Седмото небе” Тв 7, “На ръба” бТВ, “Сръчно” бТВ, “Confidential” Нова тв. 

Някои от неговите  реализации са и концертите на Лили Иванова и  “Легендите” в НДК, „Лили Иванова в зала Арена Армеец“, оперния спектакъл „Райна Кабаиванска представя звездите на операта“, както и редица рекламни и музикални клипове. Васил Къркеланов е създател на online телевизия за изкуство и култура ArtLive.

 
Максимален брой участници - 12

Такса за участие: 160 лева

Такса за участие за ранни записвания до 13.11 – 140 лв.

Записване: 
За да се запишете за участие е нужно да изпратите предварителна заявка на e-mail: photo@photosynthesis.bg до 17.11 със следната информация: двете ви имена, телефон и e-mail за контакти.  В полето „Subject” посочете „WORKSHOP Video”.

Плащане: 
След като получите от нас потвърждение, че сте записан за участие, следва да заплатите таксата за участие в уъркшопа в някой от нашите магазини или по банков път в срок до 2 работни дни, но не по-късно от 17 ноември. 
 

Цялата програма на Фестивала за фотография, хора и идеи може да видите тук ►
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии