Съвсем неформално - разговор на по чаша бира с Владо Донков / 09.11.2016, 19:00 ч. / София (видео)

ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия | 09 Ноември 2016 от 19:00 до 21:00 ч.
09 ноември (сряда), 19.00 – 21.00 часа
София, бул.”Васил Левски”57

Ще ви срещнем с фотографа на приключения в диви райони Владо Донков за един откровен и непринуден разговор. В продължение на два часа Владо ще разказва истории от места като Гренландия, Пакистан и Лапландия и ще споделя наученото от работата си като фотограф в пет държави, а вие ще можете да задавате въпроси. Той рядко говори за техника и се фокусира най-вече над въпросите, които често избягваме да си задаваме, като "Защо снимаме?", "Е ли Фотографията мисия?" и "Не е ли време за промяна?".За Владимир Донков:

Владо е работил като фотограф и преподавател по фотография във Великобритания, Малта, България, Норвегия и САЩ, а негови кадри и статии са отпечатани в издания като Hasselblad Bulletin, Black & White Photography magazine и много други. През 2014 г. негов кадър бе избран за корицата на списание Outdoor Photography.

Сред организациите, канили Владо като лектор и обучител, са Кралското Географско Дружество в Лондон, британският вестник The Telegraph, Outdoor Photography magazine, TEDxBG и многобройни фотографски клубове във Великобритания. Завършил е магистратура по фотография в Бирмингамския университет и е преподавал академично в Малта, но методите му на обучение нямат нищо общо с академичните.

Към момента той води фотографски експедиции в Арктика, Патагония и Хималаите за компанията си Vertical Shot Expeditions и менажира международен екип от фотографи и водачи.  По някаква странна причина дългите му снимачни проекти гравитират предимно около студени райони като Гренландия, Полярна Норвегия, Лапландия... Работил е като фотограф във Великобритания, САЩ, Малта и Норвегия.

За повече кадри и фотографски експедиции, водени от Владо и екипа му: www.verticalshotexpeditions.com 

Цялата програма на Фестивала за фотография, хора и идеи може да видите тук ►

 Репортажни снимки от срещата с Владимир Донков можете да видите в галерията под статията.
А как протече тя - вижте тук:

Фотогалерия: Съвсем неформално - разговор на по чаша бира с Владо Донков / 09.11.2016, 19:00 ч. / София (видео)

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии