Zhiyun Weebill LAB получи престижната награда Red Dot Desing Award 2019

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Март 25, 2019
Вземете 10% отстъпка при предварителна поръчка на стабилизатори Weebill и Crane 3 LAB в магазини ФотоСинтезис! 



Weebill LAB е 3-осова стабилизираща система за безогледални фотоапарати и компактни видеокамери с изключителен ергономичен дизайн.

За пръв път ръчен гимбал предлага трипод, който може да функционира като ергономична дръжка, предлагайки по този начин възможността за удобен избор на ъгъла на снимане, както и статичното поставяне на камерата при необходимост.

Друга иновация при модела е модулът за безжичен трансфер, който дава възможност за мониторинг и контрол на камерата в реално време посредством повечето мобилни устройства.

Освен стандартните режими на работа на системата, Weebill LAB предлага Vortex Mode за 360-градусово заснемане около оста за панорамиране, докато останалите оси на гимбала следват неговото движение за изключителна динамика на видеото.

Системата използва лесен за монтаж и демонтаж механизъм, с основа Manfrotto и Arca-Swiss плочка, а всяка ос на стабилизация е оборудвана с механичен блокаж за удобно и безопасно пренасяне.

Първите доставки на Weebill LAB се очакват през втората половина на април, а всеки, направил предварителна поръчка до 14 април включително, получава 10% отстъпка от цената



Повече за наградата Red Dot Desing вижте тук
// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Март 25, 2019
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии