Снимане с компактни светкавици - отворена лекция и практически семинар с Темелко Темелков / 19.03.2016 / СофияСнимане с компактни светкавици - отворена лекция с Темелко Темелков
17.03.16 ( четвъртък) от 19.00 до 21.00 часа
ФотоСинтезис Арт Център, София


Как да променяме наличната светлина  и как да създаваме светлинна обстановка спрямо нашите виждания и идеи? И какви възможности за креативен контрол върху осветяването на сцената ни дава използването  на компактни светкавици?
Да снимате със светкавица, закачена към фотоапарата е като да снимате, когато слънцето се намира зад вас. Обектът е добре осветен, снимките са с добро качество, но понякога е необходимо нещо повече, за да изразите творческото си въображение. Разполагайки светкавицата на друго място или използвайки две или повече светкавици едновременно, снимките ви ще придобият ново и различно излъчване.

Синхронизирането на отдалечени светкавици винаги е било предизвикателство за фотографите. То изисква задълбочени познания, а понякога и допълнителна апаратура.

Темелко Темелков ще ни покаже какви са техниките при снимане със система от светкавици и какви предимства и функционалности имат светкавиците Canon Speedlitе.  

Лекцията е със свободен вход за всички желаещи.

Очакваме ви на 17.03 ( четвъртък) в 19.00 часа в кафе-галерията на ФотоСинтезис Арт Център, София, бул.”Васил Левски” 57.

 


SaveSaveSave

Фотогалерия: Снимане с компактни светкавици - отворена лекция и практически семинар с Темелко Темелков / 19.03.2016 / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии