Фотоуикенд с Темелко Темелков / 27-29 юли 2018 / Комплекс Кралско село, Радомир

Радомир | 27 Юли 2018 - 29 Юли 2018

От 27-ми до 29-ти юли жълтото пате ще те заведе на снимки с Темелко Темелков.
Фотографски уикенд заедно с Темелко Темелков, посветен на подводните снимки, мода и портрети на открито, очаква фотографите от 27 до 29 юли 2018г. По време на уъркшопа ще имате възможност да тествате в действие мобилните светкавици на Profoto, осигурени от ФотоСинтезис

Какво включва?
Професионална снимачна техника от Olympus Bulgaria, мобилни светкавици Profoto от PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи, професионални модели, принтери и консумативи от factor.bg, басейн, водолазна екипировка.
Две нощувки в комплекс Кралско Село, с включени закуска и обяд, кафе, професионални модели.

Какво ще правим?
Ще направим портрети и модни снимки в депо за метални и пластмасови отпадъци, ще снимаме бански край басейна, ще направим подводни снимки. През първия ден ще снимаме в депо за метални и пластмасови отпадъци в село Червена могила. Втория ден ще прекараме на басейна в комплекс Кралско Село. На третия ден ще обсъдим заснетите снимки.

Boris Grigorov - divemaster, страстен любител на подводния свят, издател на онлайн изданието Filter Digest ще ни покаже как да използваме водолазната екипировка, за да направим прекрасни подводни снимки.

За грима ще се погрижи Marina Mladenova / Make Up Artist. Марина е гримьор за Max Factor Bulgaria и е предпочитаният гримьор за кориците и модните серии на ELLE България.

Подробности за уъркшопа тук и как да се запишете за участие вижте тук: 

 
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии