Shure MVX2U - мини аудио интерфейс за лесно включване на XLR микрофони към компютър през USB

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Август 18, 2023
Shure обяви, че пуска на пазара нов адаптер, който ще позволи лесно директното включване чрез USB към компютър на любимия ви микрофон с XLR конектор.

Адаптерът за микрофони Shure MVX2U е XLR 3-Pin към USB Type C цифров аудио интерфейс, който превръща всеки XLR микрофон в USB микрофон за стрийминг, подкаст и др. Той е оборудван с изход за слушалки за директен мониторинг и осигурява +60 dB gain, 24-bit / 48 kHz аудио и 48V фантомно захранване за микрофона.  

Отличната гейн характеристика превръща Shure MVX2U Digital Audio Interface Adapter в особено подходящ избор при работа с микрофони с относително слаб изходен сигнал, включително Shure SM7B, който често е предпочитан за професионални подкасти.

Новият адаптер от XLR (3-Pin женски) към USB-C (женски) е съвместим с приложението ShurePlus MOTIV, което позволява да се контролират различни параметри - от редица автоматични и предварителни настройки - от автоматична настройка спрямо разстоянието между диктора и микрофона, през предварителни настройки за вокала, до ръчен контрол на гейна, EQ и други настройки.

Фърмуерът на устройството може лесно да бъде ъпдейтнат през USB.

Очаквайте скоро новия аудио интерфейс Shure MVX2U XLR - USB Adapter в магазини ФотоСинтезис.
// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Август 18, 2023

Фотогалерия: Shure MVX2U - мини аудио интерфейс за лесно включване на XLR микрофони към компютър през USB

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии