Нови, по-надеждни microSD карти памет Angelbird

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Март 15, 2023
Австрийската компания Angelbird, специализирана в създаването и производството на висококачествени и изключително надеждни продукти за запис и съхранение на информация, обяви, че пуска на пазара нова серия AV PRO microSD карти памет. Те са специално разработени за повишена устойчивост на удари, рентгеново лъчение, електрически разряд, магнитни полета, влага и екстремни температури (от -25 до 85°C).

Новите Angelbird microSD AV PRO карти поддържат технологията Stable Stream, която гарантира, че скоростта на запис и четене на информацията няма да варира негативно по време на продължителен видеозапис.

Тези UHS-I, Speed Class 10, U3, V30, A2 карти ще се предлагат с капацитет 128GB, 256GB и 512GB и ще са подходящи за запис на видео до 6K с висок битрейт при максимална скорост на запис до 90 MB/s (постоянна 80 MB/s) и на четене до 100 MB/s (постоянна 95 MB/s). В комплекта е включен SD адаптер.

Серията е особено подходяща за използване с дроновете и екшън камерите на GoPro, Insta360, DJI и др., смартфони, таблети, гейминг конзоли и други устройства в неблагоприятни условия.

Очаквайте скоро новите карти памет Angelbird в магазини ФотоСинтезис.
// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Март 15, 2023
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии