Angelbird AVP1T0CFXA - най-голямата карта памет тип CFexpress Type A в света

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Април 25, 2023
Автрийската компания Angelbird, специализирана в разработването и производството на висококачествени и надеждни решения за запис, пренос и съхранение на информация обяви нова карта памет Angelbird AV PRO CFexpress Type A 1TB, подходяща за камери Sony от сериите Alpha и FX Cinema Line като Sony FX3, FX6, A1, A7 IV, A7S III, A7R V.

Капацитетът на новата карта от 1TB я прави най-голямата карта памет тип CFexpress Type A в момента в света. Според Angelbird, картата AVP1T0CFXA ще поддържа стабилна скорост на запис от 650 MB/s при максимална скорост на запис 730 MB/s и максимална скорост на четене 820 MB/s, подходящи за запис на серии от големи изображения и до 8K видео с висок битрейт.

Картата памет Angelbird AV PRO CFexpress Type A 1TB е защитена срещу влага, прах, удари, магнитни полета и рентгенови лъчи и използва минимални количества елекричество от батерията на камерата.

Едновременно с картата памет, Angelbird анонсира и нов четец Angelbird CXA32PK за карти тип CFexpress A, който ще позволява ъпдейт на фърмуера на картата. Четецът е с един слот за карта и USB-C 3.2 Gen 2x2 интерфейс и е съвместим с Thunderbolt 3 и 4.

Компанията ще предложи и кутия Angelbird MEDIA-TANK-CA2 за съхранение и пренасяне на до 4 бр. карти памет CFexpress Type A.

Очаквайте скоро новите продукти на Angelbird в магазини ФотоСинтезис.
// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Април 25, 2023
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии