GoPro HERO12 Black - два пъти по-дълъг живот на батерията, по-добра стабилизация и освежен дизайн

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Септември 01, 2023
Екшън камерата GoPro HERO12 Black е нова версия на популярната HERO11 Black, която има две основни подобрения - двойно по-дълъг живот на батерията и нова версия на наградената с Emmy стабилизация на изображенията - HyperSmooth 6.0.

GoPro HERO12 Black наследява корпуса на HERO11 с два дисплея - 1.4-инчов преден и 2.27-инчов основен тъчскрийн. Новият модел обаче е с освежен дизайн, при който характерното за GoPro черно е напръскано с малки сини детайли.

Новата спортна видеокамера има идентични технически параметри с предишния модел, наследява същия 1/1.9-инчов сензор със съотношение на страние 8:7 и заснема до 5.3K видео с 60 фрейма в секунда (4K с 120 fps и 2.7K с 240 fps), както и 27-мегапикселови снимки. GoPro HERO 12 Black обаче вече осигурява до 70 минути непрекъснат запис на 5.3K60p видео (при 35 минути за HERO11), до 1.5 часа 5.3K30p и над 2.5 часа FHD видеозапис с 30 фрейма в секунда. Тя предлага 10-bit + Log видео и таймкод функционалност.  

GoPro HERO12 Black разчита на нова версия на познатата стабилизация на изображенията HyperSmooth 6.0 и е съвместима с новия GoPro Max Lens Mod 2.0, който осигурява зрителен ъгъл от 177° (при 155° на първата версия на Lens Mod).

Останалите характеристики и функции на екшън камерата GoPro HERO 12 Black са добре познати от предишния модел - водоустойчивост до 10 метра без допълнителен бокс, възможност за стрийминг и използване като уеб камера, HDR видео и снимки, RAW фотографии, time lapse, Night Lapse, Star Trails, Light Painting, Vehicle Light, Digital Lenses и др., както и новата опция Interval Photo, която може да бъде настроена да се задейства през определени интервали.

Видеокамерата GoPro HERO12 Black има два режима на контрол - улеснен и "про", различни предварително запаметени настройки и възможност за запаметяване на конфигурирани от потребителя настройки и гласов контрол. Както и предишния модел, тя автоматично се свързва с облака, когато се включи в режим на зареждане, а приложението GoPro Quick позволява използването на смартфон за дистанционно управление на HERO 12.


// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Септември 01, 2023

Фотогалерия: GoPro HERO12 Black - два пъти по-дълъг живот на батерията, по-добра стабилизация и освежен дизайн

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии