Нов цветен филм HARMAN Phoenix 200

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Декември 01, 2023
Колкото и странно да звучи, в днешната ера на цифровизация, на пазара се появява нов цветен фото филм - HARMAN Phoenix 200. Това е първият цветен фото филм, създаден изцяло във фабриката HARMAN в Моберлей, Англия - от емулсията до касетката.

HARMAN Phoenix 200 е експериментален филм за изображения с висок контраст, ясно изразено зърно и ярки, живи цветове. Предвиден е основно за снимане при добра и постоянна осветеност, а в ярки дни и при снимане в контражур е много вероятно образуването на хало. За още по-изненадващи и забавни резултати е възможно да има отклонения в емулсията. Филмът не е подходящ за недоекспониране или преекспониране.

Според производителя, този експериментален цветен фотографски филм, подобно на митичната птица Феникс, означава надежда, прераждане и трансформация. Той сигнализира ново начало за HARMAN technology - един от най-големите производители на фотографски филми в света.

Като техният първи цветен филм, както е описано, той не е лишен от някои странности, но е сигнал, че производителят има намерение да стъпи на пазара на цветните фото филми, като продажбите от този филм се използват за усъвършенстване и подобряване на формулите, емулията и цветната технология като цяло. Дали всеки нов цветен фото филм на HARMAN ще бъде по-добър от предишния? Предстои да разберем.

Очаквайте новия цветен фото филм HARMAN Phoenix 200 скоро в магазини ФотоСинтезис.
// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Декември 01, 2023

Фотогалерия: Нов цветен филм HARMAN Phoenix 200

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии