(no more) Beauty портрет - уъркшоп с Петър Тодорински / 22.10.2016, 10:30 ч. / Варна

Фотосинтезис Варна | 22 Октомври 2016 от 10:30 до 18:30 ч.
22 октомври (събота), 10.30 – 18.30
Варна, бул. "Княз Борис I" 64 

Една от задачите на настоящия уъркшоп е да покажем как и с какви инструменти можем да контролираме успешно светлината, за да постигаме фотографските си цели.  
Ще реализираме няколко завършени портретни визии, стъпка по стъпка като впрегнем в действие Light shaping инструментите на Profoto.
Ще демонстрираме и анализираме различни схеми на осветление, ще видим как правилният избор на технически средства и знанието как да ги използваме ни позволяват с минимум усилия да имаме търсените резултати. 
Ще покажем защо правилото Less is More е съвсем приложимо в работата ни с осветление. И И не на последно място - ще избягаме от клишетата с избор на модел.

Максимален брой участници - 10

Такса за участие: 80 леваЗа лектора:

Петър Тодорински е един от водещите фотографи в България, който работи в сферата на портретната, модната и комерсиалната фотография. Има публикации в редица български и европейски издания. Негови проекти може да видите на: http://petar-todorinski.format.com/


Записване: 
За да се запишете за участие е нужно да изпратите предварителна заявка чрез формата за регистрация под статията до 19  октомври. 

Плащане: 
След като получите от нас потвърждение, че сте записан за участие, следва да заплатите таксата за участие в уъркшопа в някой от нашите магазини или по банков път в срок до 2 работни дни, но не по-късно от 19 октомври. 

Ако изберете плащане по банков път, впишете това в заявката за участие, за да ви изпратим фактура с данни за плащане. 
SaveSave

Регистрация

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии