Кой уби Ромео и Жулиета? - курс на доц. д-р Лиза Боева


Картина на корица: Francesco Hayez 
"Моята цел е да представя тази (уж банална и добре позната) Шекспирова пиеса в нова светлина. Ще се опитам да ви докажа, че това е най-сложно заплетената и интригуваща криминална история, която някога сте чували. 

А също така: вярвам, че методът, който предлагам, би подпомогнал осмислянето на сложен текст по начин, който да направи произведението вълнуващо и разбираемо. Тази методология би била подходяща за младежи (за тези, които обичат да четат и особено за онези, които никак не...).

***

От 27.09.2018 г. до 11.11.2018 г. курсът може да бъде закупен. Цената е 150 лв.

Онлайн курсът предоставя възможност в удобно за вас време да изгледате предложените 20 лекции, а в рамките на посочения период можете да се свържете с мен и да зададете вашите въпроси (е, с мен можете да се свържете винаги, но ще се постарая в тези 45 дена концентрацията ми върху предложената тема да бъде най-висока).

Вижте подробности (за кого и защо е този курс, структура на лекциите, други въпроси) в раздел ОНЛАЙН КУРС.

***

Още нещо, на което аз не държа, но маркетологът в нашия отдел твърди, че някому би било интересно: ако се регистрирате за бюлетина на "Филизи 33" (т.е. възможност да получавате по пощата известия за предстоящите онлайн курсове), ще ви изпратим PDF файл с описание на така наречените Шекспирови места във Верона. Казвам "така наречените", защото туристическите маршрути в града нямат общо с Шекспировата пиеса. Още една интересна версия, която ще се опитам да ви докажа...
 

Хубави есенни дни!

Лиза"

Повече за курса на доц. д-р Лиза Боева можете да научите тук: https://www.filizi33.com/Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии