Историческа възстановка и надснимане във Варна - 17.05.2008

Хайде да снимате!
Групата за исторически възстановки “Чигот” (http://chigot.blogspot.com/)  реши да организира любителски фотоконкурс. Предизвикваме фотографите да се опитат да уловят най-добрия кадър на нашата възстановка на 17.05.2008г. (събота) в Парк-музей Владислав Варненчик. Въпреки че самото събитие започва в 19:30 часа, ние ще сме там още от около 15:00 часа. Обещаваме да има зрелищни моменти и много необикновени гледки за вашите обективи както по време на възстановката, така и при подготовката й :)
                Първо място – грамота и средновековен щит
                Второ място – грамота и средновековна кесия
    Трето място – грамота
Освен това, тримата победители ще получат талони за отстъпка* от магазин ФотоСинтезис – Варна на стойност 15% за фото-услуги и 5% за фото-аксесоари, както и своите печеливши кадри, отпечатани от ФотоСинтезис в размер 30х40 см.
Най-добрите фотографии, участващи в конкурса, също ще бъдат отпечатани и изложени в залата на музея ( необходимо е оригиналните файлове да позволяват разпечатване на хартия в размер 20 х 30 см ). Фотографиите от изложбата ще могат да бъдат видяни по-късно и в студиото на ФотоСинтезис – Варна, както и на www.chigot.blogspot.com  и www.photosynthesis.bg .
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:   От съображения за безопасност, група „Чигот” настоява всички, които се включат в конкурса, да се придържат зад ограничителните въжета и да спазват минимално разстояние от 5 метра от участниците в битката! Мислете за обективите си... Ние ще бъдем безмилостни към всички, изправилите се пред оръжията ни :D
*талоните за отстъпка ще бъдат валидни както следва:
1. талон за отстъпка 15% от стойността на фото-услуги, поръчани в магазин ФотоСинтезис – Варна – валидност: 01-30 юни 2008 г., включително, за всички поръчки, направени през този период
2. талон за отстъпка 5% от стойността на еднократна покупка на фото-аксесоари от магазин ФотоСинтезис – Варна, извършена в периода 01 юни – 31 август 2008 г., включително.
Талоните за отстъпка са поименни и не могат да бъдат преотстъпвани на трети лица.
 
Организаторите си запазват правото да използват снимките за бъдещи изложби и използването им за рекламни цели (включително разпечатване на хартиени копия и публикуване в други медии).
Снимката е предоставена от "Чигот"
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии