Фото истории от цял свят: среща с Мичел Канашкевич и Джейкъб Джеймс / 21.10.2016, 19:00 ч. / София (видео)

ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия | 21 Октомври 2016 от 19:00 до 21:00 ч.
21 октомври (петък), 19.00 часа
София, бул.”Васил Левски”57

Мичел Канашкевич / Mitchell Kanashkevich  е фотограф, пътешественик и Panasonic LUMIX Ambassador. През 2015г. печели престижното отличие Travel Photographer of the Year в категорията Хора/Лица.  Автор на е-книги за фотография и активно се занимава с фотографски обучения и уъркшопи в цял свят.

“Почти през целия си съзнателен живот съм пътувал, търсейки приключения и начини да се уча и взаимодействам с култури, които са много по-различни от моята собствена. Фотографията за мен се превърна и в причина да се вглеждам по-надълбоко и да направя моите преживявания по-интезивни.
Основният ми фокус е върху хората и техните истории. Интересува ме това да предам настроението, атмосферата на местата, които снимам.
Обикновено намирам моите теми случайно, докато пътувам. Но ме привличат древни традиции, които са оцелели и се развиват, разказите за хора, които работят в среда, пълна с предизвикателства, а също и тези, които живеят в тясна връзка с природата.
Крайната ми цел като фотограф е да създавам изображения, които съчетават силното чувство за история и предават усещането какво е да бъдеш с хората, които срещам в местата, които посещавам. “

Можете да видите изложбата на Мичел Канашкевич Фото истории от цял свят в галерия SYNTHESIS от 17 до 27 октомври 2016. Откриването ще се състои на 17.10.2016 от 19:00 часа.

Джейкъб Джеймс/ Jacob James е травел и документален фотограф, живеещ във Великобритания. Негови фотографии са публикувани в добре познати издания като Digital Camera, Amateur Photographer, Tutti Fotografi, N-Photo и са били част от многобройни изложби и книги.  Работил e с някои от най-големите имена в света на фотографията и в момента e посланик за Panasonic UK. Активно се занимава с уъркшопи и фотографски обучения в цял свят. Освен фотограф, Джейкъб Джеймс е и писател, който редовно публикува фотографски съвети и пътеписи за уеб сайтове като  DigitalRev Learn, Manfrotto Image More Blog и много други. 

Мичел и Джейкъб ще ни представят работата си по новата кампания на Panasonic LUMIX G80, а Мичел ще е готов да отговаря на всички ваши въпроси, свързани с травел фотографията и ще разкаже за своите проекти и пътувания.Фотографии на 
Мичел Канашкевич и Джейкъб Джеймс, както и репортажни снимки от срещата с тях можете да видите в галерията под статията.
А как мина тя
 можете да видите тук:Фотогалерия: Фото истории от цял свят: среща с Мичел Канашкевич и Джейкъб Джеймс / 21.10.2016, 19:00 ч. / София (видео)

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии