Фото истории от цял свят - изложба фотографии на Мичел Канашкевич / 17.10.2016, 19:00 ч. / София

ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия | 17 Октомври 2016 - 27 Октомври 2016
17 октомври (понеделник), 19.00 часа - откриване
ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия,
София, бул.”Васил Левски”57
Изложбата може да бъде видяна от 17 до 27 октомври 2016

Мичел Канашкевич / Mitchell Kanashkevich  е фотограф, пътешественик и Panasonic LUMIX Ambassador. През 2015г. печели престижното отличие Travel Photographer of the Year в категорията Хора/Лица.  Автор на е-книги за фотография и активно се занимава с фотографски обучения и уъркшопи в цял свят.

“Почти през целия си съзнателен живот съм пътувал, търсейки приключения и начини да се уча и взаимодействам с култури, които са много по-различни от моята собствена. Фотографията за мен се превърна и в причина да се вглеждам по надълбоко и да направя моите преживявания по-интезивни.
Основният ми фокус е върху хората и техните истории. Интересува ме това да предам настроението, атмосферата на местата, които снимам.
Обикновено намирам моите теми случайно, докато пътувам. Но ме привличат древни традиции, които са оцелели и се развиват, разказите за хора, които работят в среда, пълна с предизвикателства, а също и тези, които живеят в тясна връзка с природата.
Крайната ми цел като фотограф е да създавам изображения, които съчетават силното чувство за история и предават усещането какво е да бъдеш с хората, които срещам в местата, които посещавам. “ 

ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия, София, бул.”Васил Левски”57
 
// Изложби / Изложби | PhotoSynthesis | Октомври 07, 2016

Фотогалерия: Фото истории от цял свят - изложба фотографии на Мичел Канашкевич / 17.10.2016, 19:00 ч. / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии