Децата на Уганда - благотворителна изложба / 06.04.2017, 18:30 ч. / София

ФотоСинтезис Арт Център, кафе-градина | 06 Април 2017 - 12 Април 2017
Откриване: 6 април (четвъртък), 18:30 ч.
във ФотоСинтезис Арт център, кафе - градина,
София, бул. "Васил Левски" 57

Изложбата може да бъде видяна от 06.04 до 12.04.2017 г.

2.5 милиона деца без родители живеят в Уганда. От крехка възраст тези души са изправени пред предизвикателства като липса на достъп до основни нужди, които повечето хора по света приемат за даденост - храна, вода, подслон, дрехи, обувки, лекарства и образование. 

Michelle Stoykova, основател и главен организатор на най-мащабната Коледна кампания за сбъдване на детски мечти в България НПО "Операция Плюшено Мече" ще ви отведе и покаже част от сираците на Уганда - деца загубили родителите си, деца намерени на улицата и деца спасени от сигурна смърт благодарение на Chrystal Children's Center

В центъра, където тя работи през лятото на 2016 живеят 30 деца от 0 до 6 годишна възраст. Децата имат нужда от протеини и медикаменти, защото много от тях пристигат недохранени и често се разболяват. Събраните средства ще се преведат по банков път и ще бъдат използвани за набавяне на храна и лекарства. 

Входът за изложбата е безплатен, но ако желаете да подкрепите каузата, можете или да закупите картичка с фотография от Уганда или директно да дарите тук като натиснете бутона Donate: 


През лятото на 2016 Михаела посвети уменията, знанията, енергията и любовта си на тези 30 деца в неравностойно положение. След завръщането й в България екипът на НПО "Операция Плюшено Мече" бяха подготвили 120 кг. дарения събрани от цялата страна (детски дрехи, бельо, образователни играчки и детски книжки на английски), които бяха изпратени в центъра при децата. За Нова Година децата получиха детски люлки и пързалка благодарение на общите усилия на всички доброволци участвали в този проект. Тази година тя отново ще се завърни и работи със същите деца.
 


 
// Изложби / Изложби | PhotoSynthesis | Април 06, 2017

Фотогалерия: Децата на Уганда - благотворителна изложба / 06.04.2017, 18:30 ч. / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии