Conceptual Advertising: творческият подход в рекламната фотография - отворена лекция с Любомир Сергеев / 01.03.16 / София


Conceptual Advertising: творческият подход в рекламната фотография -отворена лекция с Любомир Сергеев
 

01.03 (вторник) от 19.00 до 21.00 часа
ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия, София, бул.” Васил Левски” 57

 
Conceptual Advertising или концептуална рекламна фотография е специфичният жанр, в който работи Любомир Сергеев и дава най-точното определение за нестандартните му и ясно отличими проекти.

Рекламната фотография е предизвикателство към фотографа, в което на пръв поглед реализацията на практическите задачи, които поставя клиента, могат да оставят твърде малко място за свобода и артистизъм. 

Но най-добрите примери в света на рекламата ни показват точно обратното.

Любомир Сергеев ще ни разкаже как се справя с предизвикателствата пред фотографа в рекламата. Как въображението, креативносттта и нестандартното мислене са ключът към създаването на фотография, която провокира и вдъхновява. Фотография, в която творческият подход е водещ.

Любомир Сергеев е реализирал самостоятелни изложби в Испания, Италия, Украйна, Лондон и Ню Йорк. Печелил е множество родни и не по-малко международни рекламни конкурси.

Селектиран в топ 200 на най-добрите дигитални фотографи в света oт международно признатия Luerzer’s Archive, който събира на едно място най-впечaтляващите идеи в рекламата и рекламната фотография.

През 2014г. печели награда за цялостно представяне в Trierenberg Super Circuit - статуетката "Виктория" се счита за еквивалент на "Оскар" в киното.

http://lubo.photography/

Save

Фотогалерия: Conceptual Advertising: творческият подход в рекламната фотография - отворена лекция с Любомир Сергеев / 01.03.16 / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии