Аре да си полафим… с Мира Мирчева, Любомир Игнатов и Денислав Стойчев / 02.11.2016, 19:00 ч. / София

Галерия SYNTHESIS | 02 Ноември 2016 от 19:00 до 21:00 ч.
02 ноември (сряда), 19.00 часа
София, бул.”Васил Левски”55

За себе си Мира пише:
“Обичам да снимам много различни неща, но голямата ми страст са репортажната и документална фотография, както и разказването на истории в снимки. Избрах фотографията, защото чрез нея успявам най-добре да изразя себе си и моето отношение към всичко, което ни заобикаля. Бягам от познатото и от клишето, то не ме вълнува, не ме развива, не ме обогатява. Привлича ме различното, смисленото. Това, което може да накара човек да се замисли и да прогледне. В проектите си влагам много страст и енергия и се стремя да пресъздам емоцията, която съм усетила.”

Любо е:
“Момче с камера, с класическа визия и чувственост, филтрирана през погледа на скейтбоарда и пънк рока, градски обитател наблюдаващ човешките състояния в най-мрачните им моменти. - от Джейми Мак Доналд.
Повече информация за Любо може да намерите тук: http://cargocollective.com/lyubomirignatov

А Денислав споделя за себе си:
“Денислав Стойчев, 24. През последните десетина години не съм ходил никъде без фотоапарат или телефон с камера. Документирането на живота ми отдавна се е превърнало в мания, но не се натрапвам из социалните мрежи, а тихо пълня харддискове. Най-големите проекти, по които снимам, са около поколението Y и БДЖ. Силно се вълнувам също от живота в малките градове и селата у нас и от още десетки теми. В различни периоди ми се е налагало да работя като фоторепортер. За стила ми Йордан Ефтимов пише: "Фотография, която е научила много от литературата. И която обича сумрака." 
Понякога публикувам малки фотоистории в denislavstoychev.tumblr.com.”

Срещата е продължение на инициативата Галерия SYNTHESIS представя млади автори.
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии