Отворени врати в BECA | Before Creating Academy / София

Photosynthesis | 10 Февруари 2022 от 19:30 до 20:30 ч.
На 10 февруари фотографската Академия BECA отваря врати за всички, които искат да се запознаят с процеса на обучение по време на отворената лекция с Димитри Стефанов, основателят на BECA. Фокус на срещата с бъдещи курсисти ще бъде да се запознаят в дълбочина с това какво представлява обучението, на какво се набляга, какви са проектите, по които работят учениците и най-вече резултатите от тях. Трима курсисти в Академията ще покажат своята работа, ще представят творческите си проекти и ще споделят личните си впечатления от обучението.

След лекцията ще имате и възможността да зададе своите въпроси, ако се нуждае от допълнителна информация.


BECA | Before Creating Academy е създадена през есента на 2020г. Академията положи основи на  съвременен и отличителен подход в обучението по фотография у нас и предоставя качествени образователни възможности пред своите ученици. BECA колаборира с множество световно признати организации, разгръща в детайл различни жанрове на фотографията и се стреми да популяризира и развива своите курсисти като като автори.

Във връзка с противоепидемични мерки, искаме да те уведомим, че достъпът до събитието ще бъде възможен само с предоставяне на валиден цифров Covid-19 сертификат на ЕС.

Носенето на маска по време на събитието също е задължително. Достъпът до събитието ще е възможен само след регистрация ТУК, за да предотвратим струпването на голяма група.


ВХОД СВОБОДЕН

Дата: 10 февруари 2022 г.
Час: 19:30 ч.
Адрес: Photosynthesis, бул. “Васил Левски” 57, ет. 2


Фотогалерия: Отворени врати в BECA | Before Creating Academy / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии